Povestea de succes a gorjencei care a infiintat o companie de moda celebra in toata lumea

Povestea de succes a gorjencei care a infiintat o companie de moda celebra in toata lumea

A avut parte de sustinea parintilor Creatoarea recunoaste ca suportul financiar oferit de parinti a contat foarte mult in cultivarea pasiunii pentru moda: "Parintii deja erau obisnuiti cu ritualurile mele de shopping in alte orase: de minim doua ori pe an mergeam la Bucuresti pentru cumparaturi sau atunci cand mergem in excursii in capitale din Europa, marea majoritate a banilor erau folositi tot in interes de shopping. Mai apoi, in decurs de sase ani am avansat de la cei 30 mp la un spatiu de aproximativ 500 mp, unde se afa acum si linia de barbati , lansata anul trecut, iar in incinta intregului spatiu isi desfasoara activitatea aproximativ 40 de persoane.

acum 48 luni (10 Apr 2016)

Alina a bsolvit Colegiul National "Tudor Vladimirescu" si Targu-Jiu si a urmat pana la un punct un traseu asemanator cu cel al tatalui, absolvind o facultate cu profil tehnic, cea de Informatica din Bucuresti. De fiecare data cand mergeam in vacante la bunici, eram atrasa de masina de cusut a bunicii si incercam sa confectionez singura rochii pentru papusi. Spre varsta adolescentei, devenisem din ce in ce mai pasionata de lumea modei si incercam sa fiu in permanenta la curent cu ultimele tendinte cumparandu-mi reviste precum , care se puteau procura doar dintr-un singur loc din Targu-Jiu", ne povesteste Alina.

A avut parte de sustinea parintilor Creatoarea recunoaste ca suportul financiar oferit de parinti a contat foarte mult in cultivarea pasiunii pentru moda: "Parintii deja erau obisnuiti cu ritualurile mele de shopping in alte orase: de minim doua ori pe an mergeam la Bucuresti pentru cumparaturi sau atunci cand mergem in excursii in capitale din Europa, marea majoritate a banilor erau folositi tot in interes de shopping. De multe ori, preferam sa nu vizitez anumite obiective turistice, iar timpul respectiv il alocam vizitarii magazinelor multibrand sau casele de moda ale celor mai renumiti designeri vestimentari din acea perioada. Cu siguranta, confortul financiar oferit de parinti m-a ajutat foarte mult sa-mi cultiv aceasta pasiune orientata spre moda de lux". Facultatea a ajutat-o sasi gestioneze mai bine afacere Alina si-a dorit sa urmeze cursurile Universitatii Nationale de Arte, dar a preferat, pana la urma, sa frecventeze o facultate. "Dupa terminarea liceului imi doream sa urmez cursurile Universitatii Nationale de Arte, insa, tinand cont ca, in urma cu 12 ani, industria modei in Romania era in faza incipienta si nu oferea prea multe posibilitati de dezvoltare, am preferat sa urmez studiile parintilor in domeniul informaticii si sa aleg o facultate de profil. Compania a fost fondata in urma sapte ani La varsta de 23 de ani, Alina a luat decizia ca... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro