Povestea celebrului matematician din spatele frantuzoaicei Clotilde Armand, candidatul girat de Nicusor Dan la Primaria Sectorului 1

Clotilde Armand, candidatul USB pentru primaria Sectorului 1, este casatorita cu matematicianul Sergiu Moroianu, cercetator in cadrul Institutului de Matematica din cadrul Academiei Romane (IMAR), unde e coleg si cu Nicusor Dan. Ce a determinat-o pe Armand sa candideze la Sectorul 1 Fratuzoaica propusa de USB pentru Primaria Sectorului 1 sustine ca electoratul are nevoie de profesionisti in administratie, iar acest lucru se poate face doar prin inlocuirea polticienilor care inainte de a ajunge in aceste functii nu u facut cariera in alte domenii. In plus, chiar si aceasta meserie de politicieni au invatat-o de la politicienii din partidele lor, si nu sunt profesionisti nici macar pe partea de politica, pentru ca nu au avut de unde sa invete.

acum 74 luni (31 Mar 2016)

Clotilde Armand, candidatul USB pentru primaria Sectorului 1, este casatorita cu matematicianul Sergiu Moroianu, cercetator in cadrul Institutului de Matematica din cadrul Academiei Romane (IMAR), unde e coleg si cu Nicusor Dan. Apropierea candidatei USB pentru Sectorul 1 de Romania a inceput din a doua jumatate a anilor cand l-a intalnit in timpul studiilor in SUA la Massachussetts Institute of Technology (MIT), pe viitorul sot, Sergiu Morioanu, cel care urma studiile doctorale la prestigioasa institutie universitara.

Cum s-au cunoscut Clotilde Armand si Nicusor Dan

La sfarsitul anilor '90, aceasta va fi numita Manager Consulting Department la KPMG Romania, perioada in care l-a cunoscut si pe candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan. Cumnatul meu Andrei Moroianu a fost impreuna cu Nicusor la Olimpiadele Internationale de Matematica din 1987 si 1988, au studiat apoi impreuna la Ecole Normale Superieure din Paris, cea mai prestigioasa universitate din Franta. Nicusor Dan este colegul sotului meu la Institutul de Matematica al Academiei Romane, au fondat impreuna in 2001 Scoala Normala Superioara din Bucuresti si Asociatia Tinerii pentru Actiune Civica in 1999. Eu insami l-am sustinut mereu pe Nicusor dar niciodata nu m-am gandit sa intru in politica, nu era lumea mea, asa gandesc profesionistii din business", sustine Clotilde Armand in prezentarea de pe site-ul sau de campanie.

Ce a determinat-o pe Armand sa candideze la Sectorul 1

Fratuzoaica propusa de USB pentru Primaria Sectorului 1 sustine ca electoratul are nevoie de profesionisti in administratie, iar acest lucru se poate face doar prin inlocuirea polticienilor care inainte de a ajunge in aceste functii nu u facut cariera in alte domenii. Sunt convinsa ca echipa USB poate face o treaba infinit mai buna la Primaria Sectorului 1 decat politicieni fara consistenta si personalitate, care nu au exersat alta... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro