Povestea Biancai Marciuc. A calatorit pe tot mapamondul, s-a facut DJ in Dubai si se pregateste pentru Hollywood

Povestea Biancai Marciuc. A calatorit pe tot mapamondul, s-a facut DJ in Dubai si se pregateste pentru Hollywood

DJ-ul este responsabil de foarte multe lucruri, trebuie sa creeze si sa mentina o stare de spirit pozitiva pentru o lunga perioada de timp, iar ca sa fii un DJ bun trebuie sa iubesti si sa traiesti muzica, sa o mixezi, modifici si sa o remodelezi intr-un mod creativ si energic. (FOTO DREAPTA Bianca Marciuc pe coperta unei reviste) Bianca a jucat pana in prezent in filmul "Trio", produs de New York Film Academy (rol principal), "The Crack", produs de Warner Bross (rol principal), si a prezentat concertul de violoncel sustinut de Eugene Friesen, castigator a patru premii Grammny, in cadrul Centrului Cultural de Arta Japonez din Los Angeles, care l-a avut ca invitat de onoare pe primarul orasului Los Angeles.

acum 101 luni (23 Feb 2016)

S-a nascut cu un dor nebun de a calatori si a cunoaste oameni noi. Destinul a adus-o la un moment dat in fata unor provocari pe care tanara le-a acceptat cu zambetul pe buze, din dorinta de a se descoperi si a afla ce potential are. Cred ca, atunci cand esti tanar, ai energia si dorinta de a vizita, de a explora", spune Bianca.

"Cultura lor, a arabilor, este reprezentata de un stil de viata foarte conservator, dar totusi dinamic si prosper financiar. Dubai este locul perfect in care poti sa socializezi si sa interactionezi cu peste 120 de culturi diferite. Contrar tuturor tensiunilor politice de care este inconjurat, Emiratele Arabe reprezinta pana azi un teritoriu linistit si cu un nivel de securitate inalt", povesteste satmareanca. "Munca unui DJ este foarte complexa, este de fapt si de drept arta de a gandi cu sunete, iar ce se vede pe scena este doar varful icebergului, fundatia unui artist DJ fiind solida, construita cu multe ore de research, munca, pasiune. DJ-ul este responsabil de foarte multe lucruri, trebuie sa creeze si sa mentina o stare de spirit pozitiva pentru o lunga perioada de timp, iar ca sa fii un DJ bun trebuie sa iubesti si sa traiesti muzica, sa o mixezi, modifici si sa o remodelezi intr-un mod creativ si energic. E nevoie si de cunostinte muzicale: armoniile, gain-ul si pitch-ul pieseleor trebuie sa fie asemanatoare, beat-urile sa se suprapuna. Mi-a luat lungi ore de studiu pana sa inteleg tehnica, dar a meritat cand am vazut cat de usor este sa comunici cu publicul prin muzica, indiferent in care colt de planeta te-ai afla. Se pregateste la Hollywood

In prezent tanara cocheteaza cu actoria, o pasiune pe care si-a descoperit-o inca din liceu, cand adora sa mearga sa vada piesele jucate de actorii Teatrului de Nord Satu Mare.

"In momentul de fata sunt stabilita de sase luni in Los Angeles, unde urmez cursurile de actorie ale Scolii si lucrez la cateva proiecte de fil... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro