Poveste HORROR in PAKISTAN. CAZUL SOCANT pe care medicii NU il pot EXPLICA afecteaza o familie in FIECARE SEARA

Poveste HORROR in PAKISTAN. CAZUL SOCANT pe care medicii NU il pot EXPLICA afecteaza o familie in FIECARE SEARA

Javed Akram, profesor de medicina la Institutul pakistanez de Stiinte medicale, a declarat agentiei Associated Press ca nu stie cum sa explice simptomele celor doi frati, numiti "copiii solari". "Cred ca fiii mei primesc energia de la soare", spune tatal, incercand sa explice boala misterioasa a celor doi copii ai sai si adaugand ca ei traiesc asa de la nastere.

acum 89 luni (9 May 2016)

Doi frati din Pakistan au uimit lumea medicala cu o anomalie care pare desprinsa dintr-un film american. Deocamdata este necunoscuta afectiunea de care sufera Abdul Rasheed si Shoaib Ahmed, in varsta de 9 ani, respectiv 13 ani. Presa din Asia arata ca cei doi baieti nu pot vorbi si nu se pot misca. Javed Akram, profesor de medicina la Institutul pakistanez de Stiinte medicale, a declarat agentiei Associated Press ca nu stie cum sa explice simptomele celor doi frati, numiti "copiii solari". Medicii nostri efectueaza teste pentru a afla de ce copiii sunt activi ziua, dar nu pot deschide ochii, vorbi sau manca dupa asfintitul soarelui", a spus el in cadrul unei vizite la spitalul din Islamabad unde sunt internati fratii. Cercetatorii iau si mostre din sol si din aer, in satul in care locuieste familia copiilor, aflat aproape de Quetta (capitala provinciei Balucistan). Tatal este var primar cu sotia lui, iar doi din cei sase copii ai lor au murit in primii ani de viata, potrivit Al-Arabya.

"Cred ca fiii mei primesc energia de la soare", spune tatal, incercand sa explice boala misterioasa a celor doi copii ai sai si adaugand ca ei traiesc asa de la nastere. Autoritatile medicale au respins insa ideea conform careia lumina solara joaca un rol in starea baietilor, tinand seama ca Abdul Rasheed si Shoaib Ahmed se pot misca normal cand se afla intr-o camera intunecata sau cand ploua.

Associated Press, care i-a vazut pe cei doi baieti, ii descrie ca pe niste copii activi, energici si veseli in timpul zilei. Nesiguranta legata de boala lor nu pare a-i ingrijora prea mult, ei ramanand optimisti in privinta viitorului care ii asteapta: unul vrea sa fie invatator, iar celalalt, imam.

+O scrisoare cu valoarea unui certificat de deces. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro