Poveste de dragoste intre profesoara de Romana si un elev de 16 ani. Ce contineau mesajele de amor descoperite de mama adolescentului

GALERIE FOTO cu schimbul de mesaje Femeia spune ca la inceputul luni aprilie a stat de vorba cu profesoara,de la liceul din Faget, care este casatorita, si aceasta i-a recunoscut toata povestea.

acum 33 luni (4 May 2018)

GALERIE FOTO cu schimbul de mesaje

Femeia spune ca la inceputul luni aprilie a stat de vorba cu profesoara,de la liceul din Faget, care este casatorita, si aceasta i-a recunoscut toata povestea.

"M-am dus la scoala si am stat de vorba cu domnul director si cu doamna diriginta a fiului meu, carora le-am cerut sa ia masuri. Ieri am fost la Inspectorat si am stat de vorba cu doamna inspector general.

Directorul liceului recunoaste ca mama elevului a venit cu mai mult timp in urma si i-a spus ca a descoperit niste mesaje in telefonul baiatului, insa i-a cerut sa faca o plangere.

"A venit la mine si mi-a spus de mesaje. Insa eu nu pot face asa ceva, pentru ca nu directorul angajeaza si da afara. In urma plangerii trebuia sa facem o comisie, sa analizam situatia si sa anuntam inspectoratul, care este in masura sa ia decizii", spune Victor Birau directorul liceului fagetean.

Mama elevului spune ca va depune o plangere si la politie si nu se lasa pana cand profesoara nu va fi indepartata din Invatamant. Atunci profesoara a renuntat la postul pe care il avea, dupa care a revenit la mai putin de un an si a dat examen pentru titularizare, in prezent activand in continuare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro