Poveste de dragoste, franta de rachetele separatistilor prorusi

Cand Bryce Fredriksz, in varstă de 23 de ani, și Daisy Oehlers, in varstă de 20 de ani, s-au urcat la bordul MH17 credeau că vor ajunge in Bali, unde urmau să aibă o vacanță de vis.

acum 100 luni (17 Jul 2015)

Cand Bryce Fredriksz, in varstă de 23 de ani, și Daisy Oehlers, in varstă de 20 de ani, s-au urcat la bordul MH17 credeau că vor ajunge in Bali, unde urmau să aibă o vacanță de vis. Visul lor a fost spulberat in momentul in care zborul a fost doborat de o rachetă in estul Ucrainei. Alături de cei doi tineri indrăgostiți se mai aflau 296 de persoane.

"Voiau să scape de realitate pentru o perioadă, să evadeze intr-un Paradis.

Citește și: Urmele lăsate de zborul MH17

La familiile celor doi s-au intors doar bucăți din trupurile lor. Nici acum, la un an de la tragedie, rămășițele celor care au murit nu au fost găsite integral și intoarse la familiile lor. Separatiștii scotocesc prin dăramăturile zborului MH17

Părinții lui Bryce, Silene și Rob Fredriksz, au păstrat dormitorul celor doi intact. Nu e posibil să omori 298 de oameni nevinovați și să nu pățești nimic", a povestit Silene Fredriksz , in mijlocul camerei celor doi, care incă mai păstrează amprenta lui Bryce și Daisy.

Citește și: Separatiștii proruși au DOBORAT zborul MH17, in care au murit 298 de oameni

Aeronava Boeing 777 de Malaysia Airlines a fost doborat la 17 iulie 2014 intr-o zonă apropiată de linia frontului intre forțele ucrainene și separatiștii proruși. In această tragedie și-au pierdut viața 298 de pasageri și membri ai echipajului, dintre care majoritatea erau cetățeni olandezi, plus alți 38 de rezidenți australieni sau din alte țări.

Citește și: Tribunal special pentru cei care au doborat zborul MH17 ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro