Poveste de dragoste cum nici in filme nu gasim. Nenea Aurica si tanti Lenuta se iubesc de 70 de ani

Poveste de dragoste cum nici in filme nu gasim. Nenea Aurica si tanti Lenuta se iubesc de 70 de ani

Nonagenarul este casatorit de 70 de ani cu Elena pe care o cunoaste chiar din copilarie. Cum a inceput povestea de iubire Au grija unul de celalalt si dupa 70 de ani de casnicie. La 21 de ani ne-am casatorit si am avut nevoie de dispensa regala ca sa ne lase, pentru ca eram prea mici de ani! Am avut noroc atunci", isi aminteste veteranul de razboi A lucrat ani de zile in cadrul Jandarmeriei si cand s-au facut restructurari, s-a angajat la baza de aprovizionare din municipiul Targu Jiu, unde a fost contabil.

acum 60 luni (12 Apr 2016)

Nonagenarul este casatorit de 70 de ani cu Elena pe care o cunoaste chiar din copilarie. Si acum, cei doi incearca sa-si faca unul celuilalt viata mai frumoasa si mai usoara. "Avem 70 de ani de cand suntem impreuna! Suntem asa de la varsta de 21 de ani. Veteranul a implinit 91 de ani pe 12 martie, iar jumatatea sa va aniversa aceeasi varsta pe data de 25 august. Cum a inceput povestea de iubire Au grija unul de celalalt si dupa 70 de ani de casnicie. Au fost colegi la scoala si dragostea lor a fost asa de puternica incat au dorit sa se casatoreasca inainte de varsta minima legala din perioada respectiva. Astfel, pentru a-si uni destinele au avut nevoie de o dispensa regala. "O stiu de mic copil pe Lenuta! La 21 de ani ne-am casatorit si am avut nevoie de dispensa regala ca sa ne lase, pentru ca eram prea mici de ani! Asa de mult ar trebui sa dureze casniciile si azi", ne povesteste bunicul Aurica, asa cum ii spun urmasii. Am fost imbracata in costum popular, la fel ca si Aurica. Au trait o perioada la Timisoara, acolo unde Aurelian a fost repartizat pentru a activa ca jandarm. De-a lungul vremii am stat si la Turcinesti, apoi la Dragasani si apoi la Timisoara si apoi la Targu-Jiu, Bratuia", ne spune bunica Lenuta. "A avut mereu grija de mine" S-au iubit mereu si s-au respectat: "Nu am fost injurata, nu mi-a vorbit urat in toata viata noastra! A avut mereu grija de mine, eu am avut grija de el. Daca ma vede ca am ceva greu de facut, ma striga sa stau locului si vine si ma ajuta! Am avut si greutati, am avut si necazuri!".

Cel mai mare regret Cel mai mare regret al Elenei Calota este ca nu a putut sa aiba copii. Cu toate acestea, au infiat un baietel si acum au nepoti si stranepoti, care sunt cea mai mare bucurie. Tatal lui Cosmin Calota, nepotul meu, este infiat de noi. Pe tatal lui Cosmin l-am infiat dupa trei ani de casnicie. A fugit de acasa ca sa devina militar Isi aminteste ca atunci cand avea putin peste 17 ani, a fugit de acasa la Timisoara ca sa devina... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro