Poveste de dragoste ca in filme: o tanara si-a donat un rinichi unui necunoscut, iar acum se casatoreste cu el

Poveste de dragoste ca in filme: o tanara si-a donat un rinichi unui necunoscut, iar acum se casatoreste cu el

In urma cu un an, Ashley McIntyre, o tanara din SUA, a decis sa-si doneze un rinichi unui barbat de 25 de ani care facea dializa 12 ore pe saptamana pentru a ramane in viata.

acum 100 luni (13 Feb 2015)

In urma cu un an, Ashley McIntyre, o tanara din SUA, a decis sa-si doneze un rinichi unui barbat de 25 de ani care facea dializa 12 ore pe saptamana pentru a ramane in viata. Ashley a auzit povestea tanarului de la mama si bunica ei, care comentau o emisiune radio despre cazul barbatului, relateaza ABC News.

Danny Robinson, barbatul carre avea nevoie de transplant renal, isi pierduse tatal in 2012, din cauza unui cancer cerebral, iar in ziua de Craciun, in 2011, casa i-a ars pana la temelii.

Mama tinerei si-ar fi dorit sa-l ajute pe Danny, cu atat mai mult fiindca avea grupa 0, de donator universal, dar nu putea fi donator din cauza problemelor de sanatate pe care le avea. In ziua urmatoare, a louat legatura cu spitalul la care mergea tanarul si s-a oferit sa-l ajute, dar nu a vrut sa-l cunoasca pana cand nu a aflat ca este compatibila cu el, de teama sa nu-si faca sperante. "De cum am inceput sa vorbim, era ca si cum ne cunostea de o vesnicie", isi aminteste tanara.

FOTO: abcnews.go.com

Pe 5 iunie s-au intalnit pentru prima data, iar de Craciun, in acelasi an, Danny a cerut-o de sotie.

FOTO: abcnews.go.com

Daca Ashley nu s-ar fi oferit sa-i doneze un rinichi, Danny ar fi asteptat in jur de trei ani un donator compatibil. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro