Poveste cu un copil pierdut in parc si un politist local

Fotografia celor doi - copil/politist local - a devenit virala, iar postarea de pe Facebook a acumulat peste 2.600 de like-uri (si peste 300 de share-uri) si a generat o serie de comentarii venite din partea romanilor din intreaga tara, impresionati de simbolistica imaginii baietel - politist local. locuitorilor urbei, prin scrisoarea deschisa adresata intregii comunitati, si pe aceasta cale ii asiguram pe brasoveni ca, "prin toate actiunile noastre, vrem sa crestem increderea brasoveanului in politistul local, dar si sa il convingem ca cetateanul este, de fapt, beneficiarul serviciilor oferite de Politia Locala Brasov - institutie noua si moderna - care este de drept, a lor, a noastra, a brasovenilor.

acum 46 luni (27 Sep 2016)

Dupa ce a fost dus acasa de politistul local, mama copilului a povestit vadit tulburata, cat de mult a umblat prin centrul orasului sa il gaseasca pe pusti. Baietelul fusese lasat de mama, in grija unui prieten de familie, care nu a fost deloc atent cand a disparut micutul de langa el. Mi s-a luat o piatra de pe inima!

Intreaga poveste a reusit sa fie surprinsa intr-o singura fotografie de catre un blogar, care a si postat-o pe pagina sa de Facebook "Fabrica de tatici", impresionat fiind de imaginea celor doi.

Fotografia a fost insotita de urmatorul text: "Am facut aceasta poza acum o saptamana in Parcul Central din Brasov. Nu am vazut urma de panica pe fata baietelului, iar acest lucru se datoreaza in mare parte politistului.

Fotografia celor doi - copil/politist local - a devenit virala, iar postarea de pe Facebook a acumulat peste 2.600 de like-uri (si peste 300 de share-uri) si a generat o serie de comentarii venite din partea romanilor din intreaga tara, impresionati de simbolistica imaginii baietel - politist local. locuitorilor urbei, prin scrisoarea deschisa adresata intregii comunitati, si pe aceasta cale ii asiguram pe brasoveni ca, "prin toate actiunile noastre, vrem sa crestem increderea brasoveanului in politistul local, dar si sa il convingem ca cetateanul este, de fapt, beneficiarul serviciilor oferite de Politia Locala Brasov - institutie noua si moderna - care este de drept, a lor, a noastra, a brasovenilor. Cu mult tact, pasiune pentru meseria de politist al cetatii, am devenit protectori ai comunitatii si ai cetateanului, reusind sa ne apropiem de oamenii din randul carora provenim. Putem sa spunem, cu mana pe inima, ca institutia din care cu onoare facem parte, Politia Locala Brasov, reuseste sa construiasca si sa consolideze increderea principalului nostru partener: brasoveanul. Ne-am angajat ca, prin aceasta profesie pe care o desfasuram cu pasiune, in spiritul drept... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro