Potential raport exploziv despre Trump. Informatii compromitatoare ale hackerilor rusi: videoclipuri sexuale si dovezi de sprijin al guvernului rus

Potential raport exploziv despre Trump. Informatii compromitatoare ale hackerilor rusi: videoclipuri sexuale si dovezi de sprijin al guvernului rus

Oficialii de informatii ar fi fost ingrijorati de faptul ca informatiile s-ar scurge inainte ca Trump sa fie informat de existenta lor, au declarat oficiali care au vorbit cu conditia anonimatului, potrivit New York Times. Memo-urile sugereaza ca, de mai multi ani, guvernul rus al lui Putin a cautat modalitati de a-l influenta pe Trump, care a calatorit in mod repetat la Moscova pentru a investiga tranzactii imobiliare sau pentru a supraveghea concursul Miss Univers, pe care l-a detinut timp de mai multi ani .

acum 43 luni (11 Jan 2017)

Aceste afirmatii au fost cuprinse intr-un rezumat de doua pagini anexat la un raport privind implicarea Rusiei in alegerile americane din 2016. Acuzatiile provin, in mare parte, din memo-uri scrise de un fost spion britanic angajat sa efectueze o cercetare de opozitie privindu-l pe Trump, a carui munca este considerata credibila de oficialii de securitate din SUA.

Potrivit New York Times, materialul nu a fost confirmat, dar agentiile de informatii au considerat acest raport potential exploziv si au decis ca Obama, Trump si liderii Congresului sa fie informati despre el si ca agentiile investigheaza in mod activ acuzatiile. Briefing-uri clasificate au fost prezentate lui Obama si Trump saptamana trecuta de patru dintre cei mai inalti sefi de informatii din SUA - directorul National Intelligence James Clapper, directorul FBI James Comey, directorul CIA John Brennan, si directorul NSA amiralul Mike Rogers.

Oficialii de informatii ar fi fost ingrijorati de faptul ca informatiile s-ar scurge inainte ca Trump sa fie informat de existenta lor, au declarat oficiali care au vorbit cu conditia anonimatului, potrivit New York Times. Trump (@realDonaldTrump) January 11, 2017 Ce informatii compromitatoare contin memo-urile

Cu toate ca dosarul nu este verificat, BuzzFeed a publicat documentul complet, spunand ca a ales sa faca acest lucru "astfel incat americanii isi pot face propriile opinii despre acuzatiile privindu-l pe presedintele ales care au circulat la cele mai inalte niveluri ale guvernului Statelor Unite".

Documentele neconfirmate sustin ca regimul rus "l-a cultivat, sprijinit si asistat pe Trump timp de cel putin cinci ani". Acesta sustine ca Trump si cercul sau interior "au acceptat un flux regulat de informatii secrete de la Kremlin, inclusiv privindu-i pe rivalii democrati si altii".

Potrivit documentului neverificat, "Kremlinul i-a hranit pe Tr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro