Postul tinut lunea, miracol pentru casa. Ce trebuie sa stii despre "postul suplimentar"

Postul tinut lunea, miracol pentru casa. Ce trebuie sa stii despre

Duhovnicul ii invata pe oamenii care ii cereau ajutorul sa tina cont de sfaturile sale si sa posteasca si lunea. Dupa ce au ars complet cele 7 lumanari, spui si rugaciunea ta catre Sfintii Arhangheli: "Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril si toti sfintii, duceti nevrednica mea rugaciune si nevrednicul meu post la Bunul Dumnezeu, pentru iertarea pacatelor mele, ale parintilor mei (pomenesti numele lor), ale sotului(sotiei) meu, ale copiilor mei, ale bunicilor si a tot neamul meu, a celor morti (pomenesti numele lor) si pentru....(aici spui dorinta pentru care faci postul si te rogi)". Sangele copiilor striga razbunare" Avertismentul lui Arsenie Boca pentru femei: "Daca vreti sa aveti copii curati, sa aveti impreunare cu barbatul numai marti si joi, celelalte zile sunt oprite" Cinci profetii cutremuratoare ale lui Arsenie Boca: "Se va ridica de la Rasarit un popor fara cruce, se va manca si carne de om si se va bea sange de om"

acum 102 luni (18 Jan 2016)

Duhovnicul ii invata pe oamenii care ii cereau ajutorul sa tina cont de sfaturile sale si sa posteasca si lunea. Pe langa abtinerea de la mancare, credinciosii erau invatati si ce rugaciuni sa citeasca.

"Luni se ajuneaza pentru ajutor la casatorie, reusita la examene, gasirea unui loc de munca, obtinerea de bunuri materiale, reusire la proces. Intaresti postul cu rugaciuni, citind: si cu credinta ca Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, fiind capetenii de ingeri, vor trimite pe pamant pe ingeri sa lucreze pentru tine", spunea parintele in cuvantarile sale.

Ce trebuie sa faci ca sa-si mearga bine

Ca sa obtii un rezultat, postul negru se tine pana la ora 24.00, e obligatoriu sa faci 40 de metanii si sa aprinzi 7 lumanari. La fiecare metanie, se spune aceasta rugaciune:

"Doamne, iarta-mi pacatele mele si ale tuturor celor din casa mea, primeste nevrednica mea rugaciune si nevrednicul meu post si daruieste-mi....(aici spui dorinta pentru care tii postul). Dupa ce au ars complet cele 7 lumanari, spui si rugaciunea ta catre Sfintii Arhangheli: "Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril si toti sfintii, duceti nevrednica mea rugaciune si nevrednicul meu post la Bunul Dumnezeu, pentru iertarea pacatelor mele, ale parintilor mei (pomenesti numele lor), ale sotului(sotiei) meu, ale copiilor mei, ale bunicilor si a tot neamul meu, a celor morti (pomenesti numele lor) si pentru....(aici spui dorinta pentru care faci postul si te rogi)".

Spovedania, obligatorie

Parintele Ilarion Argatu mai spunea ca inaintea de a posti, este bine ca oamenii sa mearga sa se spovedeasca.

"Pentru ca postul si rugaciunile pe care le faci sa fie ascultate de Dumnezeu si implinite, mai inainte este bine sa mergi la duhovnicul tau si sa te spovedesti. Este bine sa faci o spovedanie generala, marturisindu-ti pacatele de cand erai mic si pana in prezent,... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro