Portughezul indragostit de Romania. A venit sa munceasca la infiintarea unei fabrici si a facut apoi cariera in muzica

Portughezul indragostit de Romania. A venit sa munceasca la infiintarea unei fabrici si a facut apoi cariera in muzica

Nascut la Lisabona la 16 decembrie 1978, inca de la o varsta frageda Ricardo Caria si-a dorit mereu sa vada lumea, sa calatoresca, sa descopere noi culturi si oameni de la care sa poata invata cum sa se autodepaseasca.

acum 85 luni (2 Apr 2017)

Au trecut patru ani de cand portughezul a ajuns la Arad si a urcat apoi pe scenele din intreaga tara, ca muzician. In momentul de fata Ricardo Caria participa la evenimente private, cum ar fi nunti, petreceri sau evenimente origanizate in cluburi. Planul lui era sa sprijine deschiderea unei fabrici, pentru o multinationala, iar de atunci a ramas aici.

Amintim ca portughezul Ricardo Caria a participat, in urma cu cativa ani, la Vocea Romaniei, dar si la X Factor.Ricardo Caria a renuntat la locul de munca pentru muzica in data de 31 martie 2013. Ma bucur ca am facut-o si in fiecare zi care trece simt o bucuria tot mai mare si o stare de reconostinta si de multumire pentru tot ce am primit si oferit in acesti patru ani. Multumesc tuturor care au avut incredere in mine si la fel le multumesc tuturor care mi-au spus ca nu se putea, ca nu avea rost. Toti mi-au ajutat sa continui si sa fiu astazi aici!", a declarat Ricardo Caria.

Nascut la Lisabona la 16 decembrie 1978, inca de la o varsta frageda Ricardo Caria si-a dorit mereu sa vada lumea, sa calatoresca, sa descopere noi culturi si oameni de la care sa poata invata cum sa se autodepaseasca. Romania a fost tara unde a hotarat sa se stabileasca definitiv, pentru ca s-a indragostit de meleagurile, oamenii si traditia acestui popor. Tot aici si-a intemeiat o familie si are doi copii.Pentru anul 2018, Ricardo Caria are planuri mari. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro