Porc lovit de motocicleta pe un drum judetean. Bikerul si-a rupt clavicula

Porc lovit de motocicleta pe un drum judetean. Bikerul si-a rupt clavicula

Pe pagina de Facebook Bikers for Humanity Romania, o colaboratoare scrie despre alt incident care a lovit tabara motociclistilor: Cristian Hrubaru, de la Rock Fm, organizatorul actiunii umanitare, a fost muscat de un caine. In varsta de 50 de ani, Adrian Prica primeste o pensie lunara de 350 de lei, din care isi intretine copiii. Pe aceeasi tema: Ziua de 30 mai, termenul limita la care poti cere o casa construita la jumatate de pret.

acum 43 luni (3 Jun 2018)

Incidentul a avut loc duminica, 3 iunie, in jurul pranzului, pe DJ 223 Cernavoda-Ion Corvin, ajungand la kilometrul 80+200 metri.

Petre Ion, un turist in varsta de 64 de ani, care conducea motocicleta dinspre satul Vlahi spre comuna Rasova, a intalnit in cale un porc, care mergea pe carosabil. Animalul a fost lovit, iar coliziunea a dus la accidentarea motociclistului, care a suferit o fractura de clavicula.

Acesta participa la o actiune caritabila Bikers for Humanity Romania, care au reabilitat in acest weekend case pentru 9 familii nevoiasi din comuna Chirnogeni, judetul Constanta.

Pe pagina de Facebook Bikers for Humanity Romania, o colaboratoare scrie despre alt incident care a lovit tabara motociclistilor: Cristian Hrubaru, de la Rock Fm, organizatorul actiunii umanitare, a fost muscat de un caine.

Peste 300 de motociclisti din Romania si-au dat intalnire la Chirnogeni, judetul Constanta, in weekendul 1 -3 iunie, pentru a reabilita casele a 9 familii cu venituri mici si care locuiesc in conditii improprii. Intrucat nu dispunem de un front de lucru mai mare si logistica pentru mai multi voluntari am hotarat sa oprim inscrierile pt aceasta editie.

Ne pare nespus de rau pentru cei care au hotarat pe ultima suta de metri sa ni se alature. Incercam anul viitor sa gasim mai multi sponsori, mai multa sustinere, mai mult front de lucru pentru un numar mult mai mare de oameni dormici sa ajute. Cu cei 330 inscrisi ne vedem la Chirnogeni pe 1 iunie!", au anuntat organizatorii din comunitatea de motociclisti Bikers for Humanity Romania.

Sambata, 2 iunie, voluntarii si-au inceput activitatea la ora 8.00, fiind coordonati de specialisti in constructii si diriginti de santier. Doi tineri motociclisti, prezenti la toate editiile Bikers For Humanity, au decis ca cel mai bun loc sa-si uneasca destinele este chiar acolo, pe santier, printre... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro