Ponta, Zgonea, Tariceanu, sedinta cu ambasadorii UE

Camera Deputaților a RESPINS cererea DNA de urmărire penală a lui Ponta Premierul Victor Ponta a declarat, după ce deputații au respins cererea DNA de urmărire penală in cazul său, că este un vot normal.

acum 88 luni (10 Jun 2015)

-------

Premierul Victor Ponta și președinții celor două Camere, Valeriu Zgonea și Călin Popescu Tăriceanu, au purtat discuții timp de o oră și jumătate cu ambasadorii Uniunii Europene, potrivit B1 TV.

Citește și: Ambasadele din Romania critică obstrucţionarea Justiţiei in cazul Ponta

Reprezentanţii diplomatici ai statelor occidentale au criticat votul din Camera Deputaţilor, care a respins astăzi cererea de incepere a urmăririi penale impotriva lui Victor Ponta.

Deputații au respins, marți, in plenul Camerei, solicitarea DNA de avizare a urmăririi penale a premierului Victor Ponta, cu 231 "pentru" respingerea urmăririi penale și 120 "impotrivă". Camera Deputaților a RESPINS cererea DNA de urmărire penală a lui Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, după ce deputații au respins cererea DNA de urmărire penală in cazul său, că este un vot normal.

"Vreau şi cred că Parlamentul şi Guvernul au obligaţia de a respecta Constituţia şi de a-i apăra mai ales pe alţii, pentru că alţii, oameni simpli, nu au sprijinul pe care am avut eu ocazia să-l am. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro