Ponta: Unul dintre subiectele discutate cu presedintele Iohannis a fost legat de Republica Moldova. Discutiile aparute pe surse sunt inventii

Ponta: Unul dintre subiectele discutate cu presedintele Iohannis a fost legat de Republica Moldova. Discutiile aparute pe surse sunt inventii

Si vreau sa va cer tuturor ministrilor, fie ca este vorba - bun, pe externe, sigur ca este partea politica - ca partea de infrastructura, educatie, IT - sunt multe proiecte, dle ministru, pe care le avem impreuna, sa le continuam in 2015 cu Guvernul de la Chisinau", a spus Ponta, inainte de sedinta de Guvern. Ponta confirma ca va merge luni, la Cotroceni, pentru a discuta cu Iohannis despre prioritatile guvernarii Prim-ministrul Victor Ponta a dat un raspuns pozitiv presedintelui Klaus Iohannis in ceea ce priveste o intalnire pentru discutii luni, la Palatul Cotroceni, potrivit unei postari pe pagina de Facebook a social-democratului din fruntea Guvernului.

acum 114 luni (23 Dec 2014)

"Legat oarecum de obligatiile noastre regionale si internationale, inca o data vreau sa transmit un mesaj de sprijin total pentru Republica Moldova, pentru Guvernul pro-european. A fost unul dintre subiectele pe care le-am discutat, ieri, si cu presedintele Iohannis, si anume, faptul ca impreuna - Presedinte, noi, Guvernul, toate structurile politice si administrative din Romania - si in 2015 trebuie sa facem ce am facut in 2014 sau chiar mai mult pentru Moldova, in asa fel incat parcursul pro-european, actiunile Guvernului Leanca sa continue in aceeasi directie. Si vreau sa va cer tuturor ministrilor, fie ca este vorba - bun, pe externe, sigur ca este partea politica - ca partea de infrastructura, educatie, IT - sunt multe proiecte, dle ministru, pe care le avem impreuna, sa le continuam in 2015 cu Guvernul de la Chisinau", a spus Ponta, inainte de sedinta de Guvern.

Anterior, Ponta a scris pe Twitter ca informatiile aparute in presa de la intalnirea de la Cotroceni sunt false. Presa a scris ca in cadrul intalnirii de la Cotroceni, Victor Ponta i-a cerut scuze lui Klaus Iohannis pentru atacurile din campanie si ca a pus mandatul de premier pe masa presedintelui.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta s-au intalnit astazi la Palatul Cotroceni, pentru o discutie referitoare la colaborarea dintre Presedintie si Guvern.

"Prima consultare institutionala cu presedintele Iohannis - extrem de utila, serioasa si eficienta.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ieri, pe Facebook, ca il cheama pe premierul la Cotroceni, pentru un dialog referitor la "perspectivele guvernarii".

"L-am invitat maine, 22 decembrie, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Victor Ponta, la o intalnire la care vom discuta prioritatile guvernarii, actualitatea politico-economica si perspectivele colaborarii institutionale intre presedintie si guvern. O traditie incep... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro