Ponta si Predoiu se cearta pe reducerea TVA. Premierul, ironic pe Facebook: "Premierul-fantoma (to be elected) este contra!"

Ponta si Predoiu se cearta pe reducerea TVA. Premierul, ironic pe Facebook:

El a adaugat ca o alta explicatie a reactiilor lui Catalin Predoiu ar fi aceea ca "este doar consecvent cu modul de gandire al pedelistilor, el fiind ministru in Guvernul Boc care a crescut in 2010 TVA de la 19% la 24% distrugand economia romaneasca - totul pentru a avea banii necesari restituirilor ilegale de la ANRP si spagilor de la Microsoft".

acum 71 luni (9 Apr 2015)

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a criticat, miercuri seara, decizia Guvernului de a reduce TVA de la 24 la 9%.

"Vicepresedintele Comisiei Europene a spus ce zicem noi de trei-patru saptamani: ca aceste masuri nu sunt pregatite. Lipsa de venituri, pe care relaxarea fiscala ar crea-o, in prima faza, este de cinci miliarde. Avem o reducere de investitii de aproximativ 40% fata de anul anterior in ce priveste cheltuielile de capital si de 35% in ceea ce priveste programarea de investitii din fonduri nerambursabile", a spus Predoiu.

Prim-vicepresedintele PNL l-a acuzat pe liderul PSD ca "a inceput sa umble la mecanisme economice foarte sensibile, cu tinta de a castiga voturi si de a incanta un public care e firesc sa nu fie familiarizat cu chestiuni economice, de detaliu".

La randul lui, Ponta a scris pe Facebook, joi, ca argumentele expuse de Predoiu sunt "false ori chiar stupide". Argumentele prezentate fiind false ori chiar stupide, toti oamenii normali ar considera ca este vorba de miopie politica si economica, de invidie ca am luat noi aceasta masura sau pur si simplu de lipsa de inteligenta", a sustinut Ponta.

El a adaugat ca o alta explicatie a reactiilor lui Catalin Predoiu ar fi aceea ca "este doar consecvent cu modul de gandire al pedelistilor, el fiind ministru in Guvernul Boc care a crescut in 2010 TVA de la 19% la 24% distrugand economia romaneasca - totul pentru a avea banii necesari restituirilor ilegale de la ANRP si spagilor de la Microsoft". Daca prima data ne-au fost impusi de Basescu, acum avem obligatia sa nu-I lasam sa distruga din nou tara cu prostia si hotia care ii caracterizeaza (si pe care nu ne lasa sa o uitam)", a conchis Ponta. Vom avea o motiune de cenzura in aceasta sesiune

Copresedintele PNL Alina Gorghiu admite ca PNL nu are majoritatea necesara in Parlament pentru a schimba actualul Guvern, insa, cu toate ac... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro