Ponta: Reprezint alegatorii lui Vadim, chiar si ai lui Macovei. Pana la urma, voi fi presedintele lui Traian Basescu...

Ponta: Reprezint alegatorii lui Vadim, chiar si ai lui Macovei. Pana la urma, voi fi presedintele lui Traian Basescu...

Tariceanu este unul dintre fondatorii USL, un om categoric de dreapta, pentru ca e de 25 de ani liberal. Spre deosebire de domnul Iohannis, mai ales dupa primul tur, nu are de ce sa spuna cine va fi prim-ministru, pentru ca porneste cu sansa a doua. Alaturi de Crin Antonescu am construit USL, am avut sute de discutii care sunt in continuare confidentiale si recunosc ca singurul sentiment amar pe care l-am avut duminica a fost faptul ca in sediul USL au fost domnul Ungureanu si domnul Blaga. In diaspora a fost proasta organizare, noi am avut acelasi numar de sectii de vot ca si in 2009, a fost aproximativ acelasi numar de votanti, dar fata de 2009, cand s-a fraudat votul, s-a introdus un sistem monitorizat de STS in care fiecare persoana trebuie sa completeze un CNP care se scaneaza. Am avut o contributie la eliberarea Justitiei de sub dominatia presedintelui Basescu.Romania e in UE si NATO si nu va avea alta orientare fata de Rusia decat au UE si NATO.

acum 109 luni (4 Nov 2014)

Ramai pe adevarul.ro pentru a urmari declaratiile Obiectivul nostru pentru turul I era sa mentinem scorul din mai. Am obtinut cu 1.700.000 de voturi in plus fata de cei care au votat cu noi la europene. Asta imi da incredere nu doar ca voi castiga turul al doilea, la fel de important mi s-a parut sa fiu un presedinte legitim. Sunt convins ca Teodor Melescanu ma va sprijini in activitatea de presedinte, imi doresc sa fie consilier prezidential pe probleme de securitate nationala. Este un om cu atat de multa experienta, a fost ministrul Apararii, sef al SIE, cred ca va fi un bun sfatuitor. Am obligatia sa le spun romanilor ca voi fi premier pana pe 21 decembrie. Pana atunci, alaturi de PSD, UDMR, PC, UNPR si Partidul Liberal al domnului Tariceanu vom construi formula guvernamentala, in asa fel incat Programul USL sa fie sigur ca este implementat pana in 2016. Tariceanu este unul dintre fondatorii USL, un om categoric de dreapta, pentru ca e de 25 de ani liberal. E un gen de echilibru, seriozitate. Eu voi lucra cu premierul care are sprijinul coalitiei de guvernare. In acest moment, prima optiune e Tariceanu, fara ca ceilalti sa fie exclusi. Dupa ce s-a rupt USL, eu i-am propus lui Isarescu sa candideze la functia de presedinte, eu sa raman prim-ministru. Nu va fi alt prim-ministru in afara de cei trei, lista e inchisa si cred ca e bine sa fie un echilibru.

In acest moment exista doi candidati de dreapta, Melescanu si Tariceanu, alaturi de mine. Spre deosebire de domnul Iohannis, mai ales dupa primul tur, nu are de ce sa spuna cine va fi prim-ministru, pentru ca porneste cu sansa a doua. De altfel, si procentele din primul tur sunt luate in special de pedelisti. Alaturi de Crin Antonescu am construit USL, am avut sute de discutii care sunt in continuare confidentiale si recunosc ca singurul sentiment amar pe care l-am avut duminica a fost faptul ca in sediul USL au fost domnul Ungureanu si domnul Blaga. In demisia mea din functia de presedinte al ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro