Ponta raspunde RUSIEI: Reunirea Romaniei cu Moldova in UE pana in 2018-2019, obiectiv strategic!

Ponta raspunde RUSIEI: Reunirea Romaniei cu Moldova in UE pana in 2018-2019, obiectiv strategic!

Da, chiar asta vreau, ca Moldova sa fie membra a Uniunii Europene si am totala incredere ca un guvern proeuropean, asa cum este cel condus de domnul Leanca, este cel care duce Moldova in directia buna", a spus Ponta in sedinta de miercuri a Guvernului, in fata presei.

acum 72 luni (17 Sep 2014)

El a insistat asupra faptului ca vorbeste despre reunirea Romaniei cu Republica Moldova strict in cadrul Uniunii Europene.

"Ma bucur cand sunt criticat de la Moscova pentru faptul ca imi doresc, alaturi de prim-ministrul Iurie Leanca, ca Moldova sa fie in Uniunea Europeana pana in 2018-2019. nu in alt fel - este un obiectiv strategic pentru Guvernul proeuropean de la Chisinau si pentru Guvernul Romaniei si pentru toti cei care vad un viitor european pentru Republica Moldova. Da, chiar asta vreau, ca Moldova sa fie membra a Uniunii Europene si am totala incredere ca un guvern proeuropean, asa cum este cel condus de domnul Leanca, este cel care duce Moldova in directia buna", a spus Ponta in sedinta de miercuri a Guvernului, in fata presei. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro