Ponta promite reducerea TVA in 2016, an electoral

Reducerea TVA depinde foarte mult de banii care se vor strange pana atunci in visteria statului, pentru ca taxa pe valoarea adaugata a reprezentat una dintre cele mai importante surse de venit.

acum 100 luni (24 Jan 2015)

Executivul vrea sa reduca din taxe, iar prima tinta este reducerea TVA cu pana la trei puncte procentuale. Dar masura se va aplica cel mai probabil de anul viitor, anunta premierul Victor Ponta. Guvernul anunta ca e decis sa taie din taxa pe valoarea adaugata pentru a ajuta economia sa creasca prin consum.

Cel putin asa reiese dintr-un mesaj postat de premierul Victor Ponta, pe Facebook: "Anul acesta, daca pastram aceeasi directie, vom avea 3 ani de crestere economica neintrerupta. Urmatorul semn de sprijin pentru dezvoltare este reducerea TVA - ori reducem 9% pentru unele categorii, ori reducem pentru toate cu 3%."

Reducerea TVA depinde foarte mult de banii care se vor strange pana atunci in visteria statului, pentru ca taxa pe valoarea adaugata a reprezentat una dintre cele mai importante surse de venit. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro