Ponta: Pentru mine nu exista primar roman sau maghiar, toti au aceeasi legitimitate

Ponta: Pentru mine nu exista primar roman sau maghiar, toti au aceeasi legitimitate

Avem bani pentru alimentari cu apa, pentru camine, trebuie sa fie pentru toata lumea, nu primeste cineva mai mult si cineva mai putin (...) Pentru mine nu exista primar roman sau maghiar, pentru mine exista primari alesi de catre comunitatile lor si au aceeasi legitimitate si aceleasi drepturi, iar eu sunt prim-ministru responsabil in fata tuturor, fara niciun fel de deosebire", a declarat Victor Ponta.

acum 111 luni (11 Sep 2014)

Cred ca e foarte important ca sa traim toti in aceasta tara in dialog si pace, si aici si rolul meu ca lider de partid si al lui Hunor Kelemen este extrem de important in a gasi totdeauna solutii de dialog. Dar dincolo de politica, conteaza viata de zi cu zi a oamenilor si eu am vrut sa dau un mesaj foarte clar ca nu exista nicio comunitate in Romania care sa fie defavorizata (...) Avem microbuze, trebuie sa fie pentru toata lumea, pentru toti copiii. Avem bani pentru alimentari cu apa, pentru camine, trebuie sa fie pentru toata lumea, nu primeste cineva mai mult si cineva mai putin (...) Pentru mine nu exista primar roman sau maghiar, pentru mine exista primari alesi de catre comunitatile lor si au aceeasi legitimitate si aceleasi drepturi, iar eu sunt prim-ministru responsabil in fata tuturor, fara niciun fel de deosebire", a declarat Victor Ponta.

Premierul si vicepremierii Liviu Dragnea si Kelemen Hunor au participat, vineri, la Cozmeni, la predarea unui numar de sapte microbuze scolare repartizate unor unitati scolare din judetele Covasna si Harghita, precum si la predarea unor contracte de finantare pentru o serie de proiecte ce vor fi realizate in cele doua judete prin Programul Operational Regional. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro