Ponta: Nu va creste pretul gazelor nici pentru populatie, nici pentru CET-uri

Premierul Victor Ponta a declarat in deschiderea sedintei de Guvern de miercuri ca pretul gazelor nu va creste nici pentru populatie, nici pentru CET-uli, in acest sens existand si un acord cu Comisia Europeana.

acum 66 luni (26 Nov 2014)

Premierul Victor Ponta a declarat in deschiderea sedintei de Guvern de miercuri ca pretul gazelor nu va creste nici pentru populatie, nici pentru CET-uli, in acest sens existand si un acord cu Comisia Europeana. Daca initial se vorbea despre o scumpire cu pana la 35% a gazelor pentru cei care au instalate centrale de apartament, vicepresedintele ANRE, Emil Calota, a venit cu lamuriri.

ANRE si unele companii private au cerut Departamentului pentru Energie sa amane cu cel putin un an liberalizarea preturilor pentru centralele de cogenerare care produc energie termica pentru populatie si ca acestea sa fie considera.te, in ceea ce priveste tarifele, consumatori casnici. Nici procentul cu care ar fi urmat sa fie majorate preturile la gaze naturale pentru consumatorii non-casnici nu era cert. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro