Ponta: Nu am contra lui Iohannis resentimentele sau neincrederea pe care am avut-o fata de Traian Basescu

Ponta: Nu am contra lui Iohannis resentimentele sau neincrederea pe care am avut-o fata de Traian Basescu

Citeste si: Dragnea contraataca: Geoana, Vanghelie, Hrebenciuc si Voicu fac parte dintr-o fratie mafiota din cauza careia am plecat de la Ministerul de Interne Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, a declarat vineri ca Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc fac parte dintr-o "fratie mafiota", asta dupa ce, la randul sau, a fost acuzat de Geoana ca face parte, alaturi de Victor Ponta si Sebastian Ghita, dintr-o "fratie a banului".

acum 115 luni (2 Dec 2014)

"Voi incerca sa colaborez cu noul presedinte pentru ca am convingerea ca sansa de progres a Romaniei sta in capacitatea de conlucrare intre Presedinte, Guvern si Parlament.

Chiar daca Victor Ponta vorbeste acum de neincrederea pe care a avut-o in Traian Basescu, premierul a semnat impreuna cu presedintele un acord de coabitare. Intitulat "Acord de colaborare institutionala intre presedintele Romaniei si primul-ministru al Guvernului", pactul de coabitare, cum a fost numit atat in mediul politic cat si in mass-media, dateaza din 12 decembrie 2012, imediat dupa alegerile parlamentare castigate de USL si inainte ca Traian Basescu sa-l desemneze din nou pe Victor Ponta premier.

Victor Ponta a trimis o scrisoare in luna agust a acestui an in care i-a transmis lui Traian Basescu ca pactul de coabitare semnat intre cei doi acum doi ani nu mai este valabil.

Citeste si:

Dragnea contraataca: Geoana, Vanghelie, Hrebenciuc si Voicu fac parte dintr-o fratie mafiota din cauza careia am plecat de la Ministerul de Interne

Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, a declarat vineri ca Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc fac parte dintr-o "fratie mafiota", asta dupa ce, la randul sau, a fost acuzat de Geoana ca face parte, alaturi de Victor Ponta si Sebastian Ghita, dintr-o "fratie a banului". Dragnea a mai spus ca la presiunile "fratiei" de a face anumite numiri a renuntat la functia de ministru de Interne in 2009. Echipa de consultanta a lui Ponta i-a spus sa faca mai multe sectii de votare. El a spus:

Mircea Geoana afirma ca ultima decizie in privinta numarului de sectii de votare din diaspora i-a apartinut lui Victor Ponta. Acesta ar fi refuzat ferm orice idee de suplimentare

Are sanse un nou partid de stanga? ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro