Ponta, nou atac la Dragnea: Am vazut fotografii cu Grindeanu in barca alaturi de "camaradul" Dragnea. Sa isi puna urgent o vesta solida de salvare

Ponta, nou atac la Dragnea: Am vazut fotografii cu Grindeanu in barca alaturi de

"In aceasta saptamana atat de plina cu aventuri mi-am adus aminte de un episod din Septembrie 2012 de la Murighiol din Delta. "Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani / continuarea o stiti : intai a sarit in apa Crin, dupa aceea am fost eu "impins" mai discret, apoi a urmat aruncarea brutala peste bord a lui Gabi si acum ejectarea cu tot cu bancuta a lui Daniel !

acum 66 luni (27 Mar 2017)

"In aceasta saptamana atat de plina cu aventuri mi-am adus aminte de un episod din Septembrie 2012 de la Murighiol din Delta. Atunci am avut un weekend extrem de incarcat-stabilirea candidatilor la Alegerile Parlamentare din Decembrie 2012 . Am fost atunci in cinci oameni (ca in faimoasa comedie ?) : Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin si-cu voia dvs.

"Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani / continuarea o stiti : intai a sarit in apa Crin, dupa aceea am fost eu "impins" mai discret, apoi a urmat aruncarea brutala peste bord a lui Gabi si acum ejectarea cu tot cu bancuta a lui Daniel !

Plecand de la povestea din 2012, fostul premier ilm povatuieste pe Sorin Grindeanu, invocandu-l, ironic, pe Liviu Dragnea.

"Ieri am vazut fotografii cu Premierul Grindeanu stand in picioare in barca alaturi de Liviu / sper sa fie destept si sa isi puna urgent o vesta solida de salvare pe el-istoria se repeta pentru cei care nu invata din experientele trecutului. Dincolo de aceste cel mai important lucru pentru noi toti e sa nu se scufunde ! Vad valuri mari, gauri multe si un care e mai preocupat de aruncarea celorlati peste bord decat de ajungerea in siguranta la mal!", sustine Ponta, care incheie cu un mesaj enigmatic: "Eu ma descurc foarte bine sa inot-chiar si contra curentului! Asa ca sunt pregatit sa salvez cat pot de multi pasageri cazuti (sau aruncati) din barca!

Fiind intrebat daca ii e teama ca vor pleca o parte din alesii PSD spre un partid nou din care ar putea face parte Victor Ponta si Daniel Constantin, Dragnea a precizat: "Daca se face un pol politic, mult succes. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro