Ponta neaga ca ar fi plecat in Turcia: "Sunt acasa". Premierul spune ca are foarte multa treaba la Guvern, dar nu are nimic trecut pe agenda sa publica

Ponta neaga ca ar fi plecat in Turcia:

Informatia ca Ponta a plecat in Turcia a fost publicata in premiera de BN24, care mentioneaza ca primul ministru anunta pe 23 iulie ca "este foarte posibil sa mai trebuiasca sa mai fac inca o operatie la genunchi, dar nu e nimic atat de grav ca data trecuta, e doar ce nu s-a reusit data trecuta".

acum 105 luni (11 Sep 2015)

"LILO, cea mai buna prietena a Irinei si al 5 lea membru al familiei noastre, a vazut la televizor ca sunt fugit in Turcia / ca ma operez si nu ma va vedea mult timp!!! Sunt acasa, ma pregatesc sa ma uit la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, si apoi sa ma culc pentru ca maine am treaba multa la Guvern! Va rog nu mai speriati bietul caine!", a scris, joi seara, Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Victor Ponta a plecat, joi, din nou, in Turcia, pe fondul intensificarii zvonurilor ca urmeaza o iminenta schimbare din functie cu Gabriel Oprea, au confirmat surse politice pentru HotNews.ro. Potrivit surselor citate de Hotews.ro, Ponta le-ar fi spus colaboratorilor ca pleaca pentru o serie de analize la picior. Ponta nu a anuntat oficial plecarea sa, la fel cum a procedat si data trecuta cand s-a operat la genunchi. Informatia ca Ponta a plecat in Turcia a fost publicata in premiera de BN24, care mentioneaza ca primul ministru anunta pe 23 iulie ca "este foarte posibil sa mai trebuiasca sa mai fac inca o operatie la genunchi, dar nu e nimic atat de grav ca data trecuta, e doar ce nu s-a reusit data trecuta".

Joi seara, inainte de alegerile organizatiei PSD Bucuresti, presedintele interimar al social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat ca nu stie daca premierul Ponta e plecat sau nu din tara. Initial, a plecat la Baku, in Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene. Informatia a fost confirmata pe Facebook, pe 16 iunie, a doua zi dupa operatie, chiar de Victor Ponta. Victor Ponta s-a operat in Turcia, la Istanbul, pe 15 iunie. Ponta a revenit in tara pe 8 iulie, iar pe 12 iulie si-a anuntat retragerea de la sefia PSD. Pe 15 iunie, vicepremierul Gabriel Oprea a preluat temporar atributiile premierului Victor Ponta, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare a acestuia ca prim ministru interimar. Interimatul lui G... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro