Ponta: Ne-am intors cu sase luni in urma. Tudose e facut securist doar pentru ca nu sustine aberatiile penal-paranoice ale Dragnea - Firea!

Ponta: Ne-am intors cu sase luni in urma. Tudose e facut securist doar pentru ca nu sustine aberatiile penal-paranoice ale Dragnea - Firea!

Eu nu am votat pentru Guvernul Tudose tocmai pentru ca stiam ca a fost propus de Daddy doar ca sa faca in locul lui, si ca va fi folosit pe post de tap ispasitor exact ca si Guvernul Grindeanu", a scris Ponta pe Facebook, dupa ce Gabriela Firea a scris pe grupurl comunicatorilor PSD ca "nu putem fi uniti cu cei care au ordin pe unitate", ca urmare a criticilor aduse de premierul Mihai Tudose in contextul organizarii targului de Craciun in Piata Victoriei.

acum 70 luni (3 Dec 2017)

"Ne-am intors cu 6 luni in urma, fara sa intelegem ca problema este in alta parte. Dupa Grindeanu, Ponta, Teodorovici, Ivan, acum a venit randul lui Tudose sa fie doar pentru ca isi permite sa nu sustina aberatiile penal-paranoice ale Dragnea-Firea! Eu nu am votat pentru Guvernul Tudose tocmai pentru ca stiam ca a fost propus de Daddy doar ca sa faca in locul lui, si ca va fi folosit pe post de tap ispasitor exact ca si Guvernul Grindeanu", a scris Ponta pe Facebook, dupa ce Gabriela Firea a scris pe grupurl comunicatorilor PSD ca "nu putem fi uniti cu cei care au ordin pe unitate", ca urmare a criticilor aduse de premierul Mihai Tudose in contextul organizarii targului de Craciun in Piata Victoriei. Nu sunt de acord cu cei care protesteaza in Piata, si din acest motiv nu particip, dar respect dreptul inviolabil al oricui de a avea alta parere decat mine si de a protesta pentru acea idee!

Fostul premier o acuza pe Gabriela Firea ca foloseste Primaria Cpaitalei ca trambulina pentru o candidatura la alegerile prezidentiale. Sau poate sa aiba soarta lui Grindeanu si a tuturor celorlati care nu au furat milioane cu si nici nu isi sacrifica propria demnitate pentru ambitiile de marire ale unei Doamne care se se crede noul Traian Basescu si foloseste Primaria doar ca trambulina pentru Cotroceni!", a scris Victor Ponta. Tudose este acuzat ca are o agenda proprie, ca saboteaza Primaria Capitalei si ca vrea sa preia PSD. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro