Ponta, mesaj pentru Radu Beligan, dupa textul scris de Andrei Plesu. Ce a scris premierul

Ponta, mesaj pentru Radu Beligan, dupa textul scris de Andrei Plesu. Ce a scris premierul

Dar acum citesc si nu-mi vine sa cred ce cuvinte va sunt adresate public de catre oameni care sunt datori sa va respecte. Si stiu ca nu e nevoie sa va asigur eu de dragostea pe care v-o purtam noi toti - publicul caruia i-ati daruit atat de mult.

acum 113 luni (23 Sep 2014)

Iata integral textul care se regaseste pe pagina de facebook a premierului:

"Maestrului Radu Beligan: Am primit ca pe un dar uimitor vestea ca ma sustineti. Dar acum citesc si nu-mi vine sa cred ce cuvinte va sunt adresate public de catre oameni care sunt datori sa va respecte. Va cer iertare si din partea celor care si-au mai gasit o tinta fiindca nu pot trai altfel decat incercand sa doboare valori.

Ura si dezbinarea sunt bolile de care Romania trebuie sa se vindece. Vreau sa nu mai privim totul din perspectiva "noi versus ei", ci sa reinvatam ce ne uneste. Si mai ales sa reinvatam sa respectam valorile care ne fac puternici ca natiune. Este un indemn: sa respectam cu adevarat ce avem pretios si ce ne face mai buni. De pilda, sa il respectam pe maestrul Radu Beligan pentru tot ce a facut si face pentru noi. La fel cum trebuie sa ii respectam si pe cei care nu ne sustin. Si stiu ca nu e nevoie sa va asigur eu de dragostea pe care v-o purtam noi toti - publicul caruia i-ati daruit atat de mult. O simtiti in jurul dumneavoastra, acoperind vocile stridente ale catorva care nu stiu altceva decat sa urasca", se arata pe pagina de facebook. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro