Ponta isi lanseaza, sambata, candidatura. In jurul Arenei Nationale traficul va fi paralizat, incepand din aceasta seara, de la ora 22.00

Ponta isi lanseaza, sambata, candidatura. In jurul Arenei Nationale traficul va fi paralizat, incepand din aceasta seara, de la ora 22.00

Vreau sa va rog sa va ganditi ca putem fi impreuna, nu separat, ca putem avea grija unii de altii, ca putem face schimbarea noastra si a tarii. Nu am nimic de ascuns, am multe de lucruri de schimbat la mine, dar va spun ca imi e teama de un singur lucru, sa nu va dezamagesc! Vreau sa fiu presedintele romanilor care vor sarbatori o suta de ani de la Marea Unire! Noi putem sa ii facem mandri de noi si in 2018 sa le aratam ca Romania pe care au dorit-o e o Romanie mandra si unita! Azi ma angajez sa fiu cel care da exemplul de unire, de toleranta, de compasiune, de dialog. Numai in Coreea de Nord mai au loc astfel de manifestatii", a scris si Udrea pe contul sau de Facebook.

acum 113 luni (19 Sep 2014)

UPDATE Victor Ponta a primit un buchet de flori din partea unui cuplu din Maramures, pe care l-a oferit, galant, sotiei sale. Impreuna, de mana, au pasit in fata si au salutat publicul.

Discursul candidatul PSD la Presedintie, Victor Ponta:

Mai e putin si rasare soarele si pe strada noastra! Vreau sa va rog sa va ganditi ca putem fi impreuna, nu separat, ca putem avea grija unii de altii, ca putem face schimbarea noastra si a tarii. Stiti, impreuna putem sa facem atat de multe lucruri, pe care le facem doar separat, mult mai bine pentru toata Romania.

Vreau sa avem incredere ca suntem romani si ca suntem mandri de asta! Va chem sa fiti alaturi de mine in marea batalie catre Marea Unire! Sunt stranepotul unui om stabilit in Ardeal in 1917, nepotul unui preot, copilul unor parinti ca ai dumneavoastra si parintele unor copii care vrea sa le ofere sansa de a se realiza aici, si nu peste hotare! Sunt, de multi ani, impreuna cu dvs., stiti multe dintre lucrurile bune pe care le-am facut. Nu am nimic de ascuns, am multe de lucruri de schimbat la mine, dar va spun ca imi e teama de un singur lucru, sa nu va dezamagesc!

Am indreptat lucrurile rele, am facut multe lucruri bune, am aratat ca Romania, romanii pot avea grija unii de altii si pot sa traiasca in tara lor asa cum ne-o dorim cu totii. Azi, la 42 de ani, ma simt pregatit, am curajul, am increderea, am credinta ca impreuna cu dvs.

Vreau sa fiu presedintele romanilor care vor sarbatori o suta de ani de la Marea Unire! Am reusit sa facem multe lucruri in conditiile in care cei care trebuiau sa ne ajute sa facem bine Romaniei ne-au sabotat. Ce sa nu fac daca ajung presedinte, cum sa nu ma comport daca dvs, romanii, veti avea increderea sa imi acordati aceasta pozitie. Am invatat cum sa nu fac de ras tara. Asta am invatat si vreau sa spun inca o data ca voi fi presedintele care va arata respect, care va putea sa arate dialog, intelegere. Vreau sa fiu a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro