Ponta, intrebat daca vrea sa revina in fruntea PSD sau a Guvernului: Nici una, nici alta

Ponta, intrebat daca vrea sa revina in fruntea PSD sau a Guvernului: Nici una, nici alta

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, luni, la Targoviste, intrebat intr-o conferinta de presa daca vrea sa revina la conducerea PSD sau in functia de premier, ca "nici una, nici alta". Pentru ca dintre ministrii care au facut parte din guvernul meu sunt suficient de multi care pot sa fie prim ministri, fara sa trebuiasca, ca mine, o data la sase saptamani sa se duca la Inalta Curte ca sa explice ce am facut acum 11 ani ca avocat'', a precizat Ponta, citat de Agerpres.

acum 89 luni (9 May 2016)

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, luni, la Targoviste, intrebat intr-o conferinta de presa daca vrea sa revina la conducerea PSD sau in functia de premier, ca "nici una, nici alta". Mi-e bine unde sunt, am functia de membru de partid, dar, dupa cum ati vazut, se aude cand vreau sa zic ceva'', a spus Ponta.

Acesta a fost intrebat de jurnalisti ce va face daca partidul il va propune prim ministru.

''O sa am grija sa nu ma propuna. Pentru ca dintre ministrii care au facut parte din guvernul meu sunt suficient de multi care pot sa fie prim ministri, fara sa trebuiasca, ca mine, o data la sase saptamani sa se duca la Inalta Curte ca sa explice ce am facut acum 11 ani ca avocat'', a precizat Ponta, citat de Agerpres.

''Ceea ce ma preocupa si ceea ce fac cu mare placere este efortul alaturi de colegii mei din conducerea centrala a PSD de a-i sprijini in mod clar si cu ceea ce putem noi pe colegii nostri la alegerile locale (...). Despre Camera Deputatilor, dupa cum ati putut constata nu trebuie sa am neaparat o functie ca vocea mea sa se faca auzita. Mie mi se pare un pic de ras situatia, ca sa fiu sincer. (...) Sunt intr-o perioada in care ma bucur de faptul ca nu am functie'', a afirmat Ponta.

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent luni la Targoviste la inaugurarea unui corp de cladire al campusului Universitatii Valahia si a sustinut o conferinta de presa la sediul PSD Dambovita. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro