Ponta, intrebat daca a cerut lista agentilor sub acoperire: Vreti sa ajung in inchisoare? E ilegal!

Ponta, intrebat daca a cerut lista agentilor sub acoperire: Vreti sa ajung in inchisoare? E ilegal!

Anterior, seful Serviciului de Informatii Externe (SIE), Teodor Melescanu, a fost intrebat daca presedintele Basescu a cerut o lista a fostilor ofiteri acoperiti, el raspunzand ca "au fost diverse discutii legate de aceasta tema" si ca a inteles ca presedintele e preocupat in legatura cu atributiile pe care le are la numirile de membri in Guvern.

acum 79 luni (19 Sep 2014)

Intrebat de jurnalisti daca a cerut sefilor de servicii lista agentilor sub acoperire, Ponta a raspuns: "Doamne fereste!

Anterior, seful Serviciului de Informatii Externe (SIE), Teodor Melescanu, a fost intrebat daca presedintele Basescu a cerut o lista a fostilor ofiteri acoperiti, el raspunzand ca "au fost diverse discutii legate de aceasta tema" si ca a inteles ca presedintele e preocupat in legatura cu atributiile pe care le are la numirile de membri in Guvern. Am inteles ca este o preocuparte a presedintelui in legatura cu obligatiile pe care le are in privinta numirii de ministri si membri ai Guvernului, de a-si da o parere, de a putea sa ii refuze". ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro