Ponta intervine pentru Antena 3 si loveste in Iohannis: "Sa evacueze in cinci zile casa obtinuta prin frauda"

Ponta intervine pentru Antena 3 si loveste in Iohannis:

Imobilul din centrul Sibiului, trecut in declaratia de avere a lui Iohannis ca avand o suprafata de 166 de metri patrati, a facut parte din averea sotilor Maria si Eliseu Ghenea, nascuti in comuna Porumbacu de Jos, arata turnulsfatului.ro. Eu nu sunt apropiat de aceasta televiziune, de acest trust de presa", a mai spus Iohannis, invocand faptul ca in campania pentru prezidentiale din 2014 "accentele au fost tocmai de alta natura".

acum 54 luni (20 Feb 2016)

"Este evident - si am spus acest lucru de nenumarate ori - ca o decizie judecatoreasca trebuie aplicata." Iohannis se refera (ca de obicei) doar la noi, la iobagi, sau se aplica si la Domnia Sa - Mosierul?", scrie Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier face referire la decizia Curtii de Apel Brasov, contestata de Iohannis, care a stabilit ca Iohannis s-a improprietarit ilegal. Iohannis sa permita ANAF executarea deciziei definitive si executorie a Curtii de Apel Brasov (data inca din luna Noiembrie 2015), sa evacueze in maxim 5 zile casa obtinuta prin frauda si fals, si sa restituie suma de 640.000 EURO incasata ilegal (inclusiv chiria pe 2016)!", a mai spus Ponta, care il compara pe Iohannis cu Traian Basescu.

"(Si sa spuna "Danke" ca justitia nu s-a sesizat inca sa ii ia si casa din Miami sau pe aceea din Wurtzburg. Ce blestem pe tara asta ca dupa Basescu, care inca tine casa obtinuta ilegal in Mihaileanu, sa vina Iohannis care isi tine casa obtinuta la fel de ilegal in Sibiu)!", a conchis fostul premier.

Presedintele Romaniei a apelat la Casa de avocatura Musat si Asociatii si a facut, in data de 27 noiembrie 2015, fara prea multa valva, o contestatie in anulare impotriva unei decizii definitive si irevocabile a instantei, prin care Iohannis a pierdut o casa din centrul Sibiului. 645/64/2015, a fost stabilit de Curtea de Apel Brasov pentru data de 4 ianuarie 2016. Magistratii au constat ca recursul formulat de familia presedintelui a fost formulat prea tarziu, procesul fiind astfel pierdut nu pe fondul cauzei, ci prin invocarea tardivitatii. Imobilul din centrul Sibiului, trecut in declaratia de avere a lui Iohannis ca avand o suprafata de 166 de metri patrati, a facut parte din averea sotilor Maria si Eliseu Ghenea, nascuti in comuna Porumbacu de Jos, arata turnulsfatului.ro. Astfel, si casa de pe strada Nicolae Balcescu, din Sibiu, a trecut in proprietatea statului, insa in 1997, imobilul a fost cumparat de chir... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro