Ponta, in rol de Terminator dupa operatie: "Ma voi intoarce mai puternic!"

Ponta, in rol de Terminator dupa operatie:

Criticat dur ca a plecat pe sest sa-si opereze genunchiul in Turcia, premierul Victor Ponta a decis ieri sa ia legatura cu tara si a anuntat pe pagina sa de Facebook ca s-a dus sa se opereze la o clinica din strainatate pentru ca in Romania i-ar fi fost imposibil sa aiba parte de liniste si de odihna. Medicul roman care a mers cu Ponta in Turcia i-a recomandat sa nu mearga la guvern minimum trei saptamani Medicul Ion Codorean, specialist in traumatologie sportiva la Spitalul Militar Central din Bucuresti, care l-a insotit pe Victor Ponta in Turcia, la operatie, a spus ca premierul nu va avea voie sa calce si sa se sprijine pe picior minimum trei saptamani, motiv pentru care ca i-a recomandat sa nu mearga la guvern in perioada de recuperare, transmite Mediafax.

acum 99 luni (17 Jun 2015)

Criticat dur ca a plecat pe sest sa-si opereze genunchiul in Turcia, premierul Victor Ponta a decis ieri sa ia legatura cu tara si a anuntat pe pagina sa de Facebook ca s-a dus sa se opereze la o clinica din strainatate pentru ca in Romania i-ar fi fost imposibil sa aiba parte de liniste si de odihna.

Dragnea l-a vizitat pe Ponta dupa operatie

In postarea de pe Facebook, premierul mai arata ca l-a avut alaturi pe doctorul Ionut Codorean, cadru medical la Spitalul Militar si fost medic al echipei de fotbal Dinamo. Asta in contextul in care medicii romani si societatea civila i-au reprosat ca a ales sa se opereze in strainatate pentru ca nu are incredere in sistemul medical romanesc. Vreau sa-i asigur si pe cei care

de necazul meu ca ma voi intoarce mai sanatos si mai puternic!", a mai scris Ponta pe Facebook.

Tot ieri, Ponta a fost vizitat in Turcia de colegul sau de partid Liviu Dragnea (foto dreapta). La plecarea din tara, acesta spunea ca nu stie exact unde este internat Ponta, dar ca va fi asteptat de o persoana la aeroport, care il care conduce la spital.

Ulterior, fostul vicepremier, care s-a imbarcat la clasa business a unui zbor operat de Turkish Airlines, a fost surprins de fotorepoterii "Romania Libera" in apropierea clinicii private Medipol.

Ion Iliescu a comentat ca functiile publice inalte au o simbolistica aparte si ca pot da, in cazul de fata, un semnal de alarma in legatura cu eficienta sistemului medical romanesc. Daca cineva are mai multa incredere intr-un medic cunoscut de afara si are posibilitatea sa o faca, este treaba lui", a spus Ion Iliescu intr-o interventie televizata. "Am sa urez premierului sanatate si ligamente intregi, daca asta era problema, dar mi-as dori ca si cetatenii Romaniei sa aiba parte de un premier credibil. Nu doresc raul nimanui, dar imi doresc binele Romaniei si imi doresc ca cetatenii Romaniei sa beneficieze de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro