Ponta ii trece in revista esecurile lui Catalin Predoiu: "Am auzit ca i se spune Perdoiu, prostanacul sau Looseroiu"

Ponta ii trece in revista esecurile lui Catalin Predoiu:

Intrebat daca stie de existenta unui nou dosar, din Gala Bute, in care sa fie implicat, Catalin Predoiu a declarat: "Din cate am luat la cunostinta, din presa, dosarul privind Gala Bute este un numar de dosar, ca urmare a sesizarii Corpului de Control al fostului premier Victor Ponta, un jurist remarcabil, un politician remarcant si integru suta la suta, care a descoperit in arhivele Guvernului o serie de documente care, citite corect, i-ar fi demonstrat ca eu si domnul Ialomitianu am indreptat o hotarare care initial nu era tocmai in regula din punctul de vedere al tehnicii legislative".

acum 94 luni (22 Apr 2016)

"Deci am auzit ca i se spune Catalin Perdoiu sau

de la caruta PNL sau

penelistilor / Looseroiu!!! Perfect sa reprezinte actualul PNL", a comentat Victor Ponta desemnarea lui Catalin Predoiu drept noul candidat al PNL pentru postul de primar general al Capitalei. A fost candidat la functia de deputat (l-a batut in 2008 colegul nostru Marian Ghiveciu in colegiul din Buzau; A fost candidatul la functia de presedinte al Romaniei al PDL, n-a mai apucat nici sa candideze

4. A fost candidatul la functia de prim-ministru la PNL, a ajuns premier Ciolos - ghinion iar

5. Acum, dupa ce au renuntat Busoi/ Orban / Munteanu, el adormise in sediul PNL si l-au numit candidat la Primarie - a aflat asta din presa; cred ca l-au pus ca sa-l faca de ras!"

Intrebat daca stie de existenta unui nou dosar, din Gala Bute, in care sa fie implicat, Catalin Predoiu a declarat: "Din cate am luat la cunostinta, din presa, dosarul privind Gala Bute este un numar de dosar, ca urmare a sesizarii Corpului de Control al fostului premier Victor Ponta, un jurist remarcabil, un politician remarcant si integru suta la suta, care a descoperit in arhivele Guvernului o serie de documente care, citite corect, i-ar fi demonstrat ca eu si domnul Ialomitianu am indreptat o hotarare care initial nu era tocmai in regula din punctul de vedere al tehnicii legislative". "Cum domnul Ponta are vaste cunostinte juridice, demonstrate pe perioada carierei si incununate cu un doctorat, nu a citit corect acele documente si nu a inteles ca este un domers pozitiv pe care eu si domul Ialomitianu l-am facut si a interpretat invers", a mai spus Predoiu, adaugand ca "Ponta a pus Corpul de Control sa le faca plangere penala".

Catalin Predoiu a fost desemnat joi canddiatul PNL la Primaria Capitalei, fiind a patra propunere a PNL, dupa Cristian Busoi, Ludovic Orban si Marian Munteanu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro