Ponta ia paine de la gura comediantilor: "Atatea revelioane irosite cu Tociu si Palade, cand Ponta si Victoras ar fi rupt audientele"

Ponta ia paine de la gura comediantilor:

Atatea revelioane irosite la TV cu Doru Octavian Dumitru sau Tociu si Palade, cand Ponta si Victoras ar fi rupt audientele mai tare decat "Singur acasa" si "Masca".

acum 70 luni (4 May 2015)

>

"Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv", a declarat Ponta despre primarul iesean Gheorghe Nichita. A reusit sa sara peste etape incredibile ale comediei: el nu s-a blocat in glume despre foste, relatii, masturbare sau religie, lucruri despre care vorbesc multi comedianti, ci s-a aruncat curajos spre un umor sincer-absurd. E atat de bun incat Catena se gandeste sa-i concedieze pe Stelasarsinel si sa-l angajeze doar pe Ponta sa se faca de ras in reclame.

Comedy Central, pana cand mai asteptam un show special cu Ponta? Atatea revelioane irosite la TV cu Doru Octavian Dumitru sau Tociu si Palade, cand Ponta si Victoras ar fi rupt audientele mai tare decat "Singur acasa" si "Masca". Poate doar Dan Puric s-o mai dreaga pentru ca Ponta n-are glume cu si despre religie, dar in rest, noi ceilalti ne putem apuca sa-mpartim pliante. Asta pana nu incepe premierul s-o faca si p-asta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro