Ponta face noi achizitii de la PSD. Printre ele si un fost ministru

Ponta face noi achizitii de la PSD. Printre ele si un fost ministru

Seria "transferurilor" de la PSD la Pro Romania, partidul fondat de fostul premier Victor Ponta si de fostul vicepremier Daniel Constantin, continua, printre cele mai noi achizitii numarandu-se Mircea Titus Dobre, fost ministru al turimsului in Cabinetul Tudose, dar si Gabriela Podasca, deputat PSD.

acum 32 luni (23 May 2018)

Seria "transferurilor" de la PSD la Pro Romania, partidul fondat de fostul premier Victor Ponta si de fostul vicepremier Daniel Constantin, continua, printre cele mai noi achizitii numarandu-se Mircea Titus Dobre, fost ministru al turimsului in Cabinetul Tudose, dar si Gabriela Podasca, deputat PSD. Surce politice au declarat pentru Adevarul ca cei doi s-au alaturat miercuri noii formatiuni politice, la doar o zi dupa ce Victor Ponta anuntase pe Facebook trecerea la Pro Romania a altor doi parlamentari PSD.

Deputata PSD de Braila Emilia Meirosu si-a prezentat marti demisia din randul social-democratilor, depunandu-si, totodata, si cererea de inscriere in Pro Romania, partidul fostului premier Victor Ponta.

"Emilia Meirosu este o colega alaturi de care inca din 2001 am dus multe batalii politice pentru PSD, pentru judetul Braila si pentru Romania! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro