Ponta: Dragnea a sustinut-o pe Bica. Tot el a zis ca e bine cu Kovesi la DNA:

Ponta: Dragnea a sustinut-o pe Bica. Tot el a zis ca e bine cu Kovesi la DNA:

Fostul premier Victor Ponta a declarat, intr-un interviu pentru stiripesurse.ro, ca la numirea procurorilor-sefi, in 2012, Liviu Dragnea a fost cel care a sustinut-o pe Alina Bica la sefia DIICOT, afirmand ca "este o fata extraordinara". Victor Ponta a mai povestit cum actualul lider PSD, Liviu Dragnea, a insistat ca propunerea pentru conducerea DNA sa nu fie Daniel Morar, acesta fiind cel care a deschis dosarul Referendumul, si a aminitit, totodata, ca Laura Codruta Kovesi a solutionat dosarul lui Ion Iliescu prin neinceperea urmaririi penale (NUP), demonstrand, astfel, ca nu este "anti-PSD".

acum 54 luni (16 Mar 2018)

Fostul premier Victor Ponta a declarat, intr-un interviu pentru stiripesurse.ro, ca la numirea procurorilor-sefi, in 2012, Liviu Dragnea a fost cel care a sustinut-o pe Alina Bica la sefia DIICOT, afirmand ca "este o fata extraordinara".

"I-am zis sa rezolvam nebunia cu procurorul general, cu procurorul DNA. Stiu ca am si vorbit pe cine sa punem, dar nu mai stiu pe cine voia Crin. I-am spus sa vina cu propuneri, ca doamna Pivniceru pleaca. Vine Liviu, care e mai bun politician ca mine si spune: ", a continuat fostul premier.

Victor Ponta a mai povestit cum actualul lider PSD, Liviu Dragnea, a insistat ca propunerea pentru conducerea DNA sa nu fie Daniel Morar, acesta fiind cel care a deschis dosarul Referendumul, si a aminitit, totodata, ca Laura Codruta Kovesi a solutionat dosarul lui Ion Iliescu prin neinceperea urmaririi penale (NUP), demonstrand, astfel, ca nu este "anti-PSD". Eu am incercat cu cel de la Alba sau de la Sibiu, propus de doamna Pivniceru. Am spus ca nu o cunosc, dupa care a spus Dragnea ca o cunoaste el. Alina Bica a fost sustinuta de Liviu Dragnea, propusa cred ca a fost de Elena Udrea. Cred ca Coldea i-a spus . Dupa care, Liviu mi-a zis: Liviu, cand vrea ceva, e foarte convingator. Mona nu a vrut, ca nu o suporta pe Kovesi. Se cunosteau si a zis ca nu o propune", sustine Victor Ponta.

Ponta aminteste ca, in final, s-a auto-propus ministru interimar la Justitie pentru a face propunerile si a scapa astfel de presiunile din jur. Liviu a iesit la televizor si m-a sustinut. (...) Am discutat de 7 ori si m-am enervat ca toti ma presau si eu trebuia sa semnez. Si atunci e adevarat ce v-a spus doamna Udrea, care a venit cu Ghita la mine acasa. Mi-a zis: Mi-a spus ca Alina e o fata extraordinara. Si atunci le-am zis faza cu premonitia: (...) Asta a fost toata povestea. Liviu Dragnea m-a sustinut pentru ca a zis Asta a fost argumentul lui. Era convins ca daca pleaca Morar si vine... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro