Ponta, despre scrisoarea CE din 2012 privind MCV: "Basescu minte de ingheata apele". Basescu: Regret sincer eroarea

Ponta, despre scrisoarea CE din 2012 privind MCV:

Daca va uitati mai jos, scrisoarea este din 10.10.2012 - adica exact cand Basescu suspendatul era de peste o luna inapoi (de fapt din 28 August) la Cotroceni, desi 90% din votantii de la Referendum ii spusesera sa plece", a scris Victor Ponta, miercuri seara, pe Facebook, dupa ce Traian Basescu a afirmat la un post de televiziune ca la momentul la care a fost trimisa scrisoarea CE el era suspendat din functia de presedinte.

acum 57 luni (21 Mar 2018)

"Basescu (marele model al lui Dragnea Mincinosul) vine iar si minte de ingheata apele - el !!! Daca va uitati mai jos, scrisoarea este din 10.10.2012 - adica exact cand Basescu suspendatul era de peste o luna inapoi (de fapt din 28 August) la Cotroceni, desi 90% din votantii de la Referendum ii spusesera sa plece", a scris Victor Ponta, miercuri seara, pe Facebook, dupa ce Traian Basescu a afirmat la un post de televiziune ca la momentul la care a fost trimisa scrisoarea CE el era suspendat din functia de presedinte.

Ponta mai spune ca scrisoarea a fost trimisa pentru ca Traian Basescu si Monica Macovei i-au reclamat la Comisia Europeana.

"Scrisoarea a venit tocmai pentru ca Basescu si Macovei ne-au reclamat la Comisie - este adresata Ministrului Justitiei - doamna Mona Pivniceru (nici macar la Guvern nu a venit). Evident ca nu o intreaba nimeni pe destinatara cum a fost si merg toti la TV sa isi dea cu parerea despre asta!", a mai spus Victor Ponta.

Fostul premier a mai sustinut ca Basescu, Iohannis si Ciolos au promis sa ridice Mecanismul de Cooperare si Verificare, dar n-au facut-o.

"Scrisoarea este in baza MCV - adica acel mecanism pe care ne-au promis si Basescu si Iohannis si Ciolos ca il ridica daca sunt ei la putere si nu PSD - vedeti ce l-au ridicat, da? Avem cea mai mare inflatie din Europa, cel mai mare deficit bugetar, cea mai mare problema la balanta comerciala, Euro tot creste fata de leu, scad investitiile straine si am absorbit 4,5% din fondurile europene in al patrulea an de exercitiu bugetar ( 1% pe an-deci in 100 de ani o sa luam toti banii)! In data de 20.03.2018, am avut o interventie telefonica la un post de televiziune sustinand gresit ca scrisoarea Comisiei Europene prin care se cereau rezultate concrete in lupta anticoruptie a fost datata 12.07.2012, subliniind ca la acel moment eram suspendat". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro