Ponta, despre relatia cu Iohannis: Este un razboi rece de cand mi-a cerut demisia

Ponta, despre relatia cu Iohannis: Este un razboi rece de cand mi-a cerut demisia

ar fi o tradare Premierul Victor Ponta a vorbit luni seara, la Antena 3, despre decizia de a se retrage temporar din functia de presedinte al PSD, dar si despre efectele gestului sau asupra coalitiei de guvernare si asupra PSD.

acum 99 luni (14 Jul 2015)

Intrebat cum vede relatia cu presedintele Iohannis, Ponta a raspuns : "Este un razboi rece. Pana in data de 5 iunie, ora 12, am avut o relatie foarte buna din care n-am castigat nici eu si nici el, a castigat Romania. N-am inteles de ce a dezbracat haina de presedinte al Romaniei si a imbracat-o pe cea de presedinte al PNL", a spus Ponta. El este presedintele Romaniei, nu al lui Gorghiu si al lui Blaga, eu sunt prim-ministrul Romaniei si trebuie sa lucram pentru romani, nu pentru Gorghiu si Blaga.", a conchis premierul.

Citeste si:

Ponta: Daca imi dau demisia, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o inainte; ar fi o tradare

Premierul Victor Ponta a vorbit luni seara, la Antena 3, despre decizia de a se retrage temporar din functia de presedinte al PSD, dar si despre efectele gestului sau asupra coalitiei de guvernare si asupra PSD.

Cum arata strategiile celor trei tabere din PSD

Anuntul suspendarii lui Victor Ponta a scos la iveala si jocurile de culise pe care le incearca liderii PSD pentru a pune mana pe conducerea partidului. Pasul inapoi facut de Victor Ponta le-a deschis noi orizonturi rivalilor sai din partid, Liviu Dragnea si Valeriu Zgonea. De cealalta parte, nici Ponta nu s-a culcat pe o ureche si isi joaca ultima carte. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro