Ponta despre parlamentare: Daca sunt propus de PSD, evident, candidez

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminica, la Romania TV, ca isi doreste sa candideze la Parlament pentru PSD si ca va face acest lucru daca va fi propus. "Cand are nevoie PSD de mine, cum a fost si la locale, cum, probabil, va fi si la generale, sunt prezent, ca, totusi, PSD a facut foarte multe pentru mine.

acum 51 luni (22 Aug 2016)

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminica, la Romania TV, ca isi doreste sa candideze la Parlament pentru PSD si ca va face acest lucru daca va fi propus. Eu vreau sa candidez la Parlament pentru PSD", a declarat Victor Ponta, intrebat daca s-a decis oficial sa candideze la alegerile parlamentare din aceasta toamna.

Fostul premier a spus ca nu se simte izolat in PSD, intrebat daca se doreste izolarea in interiorul partidului a sa si a colegilor social-democrati fosti ministri in Cabinetul sau. Si sincer sa fiu e si cam greu sa ma izoleze cineva. Ma gandeam de ce, ce spun eu se aude, ce spune Basescu se aude, domnul Basescu, pentru ca restul cam tac. Ce sa spuna domnul Iohannis ca sa se auda sau domnul Ciolos ?

Spunandu-i-se ca si presedintele PSD, Liviu Dragnea, "se aude, dar mai slab" prin declaratiile pe care le face, fostul premier a afirmat: "Avem sef de partid, are alte... Eu acum vorbesc in numele meu si aceasta libertate e un lux pe care nu l-am avut in ultimii sase ani ", a spus Ponta.

El a precizat ca se va implica in campania social-democratilor la parlamentare asa cum a facut si la locale.

"Cand are nevoie PSD de mine, cum a fost si la locale, cum, probabil, va fi si la generale, sunt prezent, ca, totusi, PSD a facut foarte multe pentru mine. Eu nu am fost in niciun alt partid niciodata, nici nu ma vad in alt partid si nu-mi doresc", a mai declarat fostul premier Victor Ponta. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro