Ponta, despre "Fa, Doina! ": A fost, de departe, minciuna care m-a afectat cel mai tare in 2014

Ponta, despre

Ulterior, premierul Victor Ponta a reactionat, declarand ca a verificat inregistrarea discutiei avute cu ministrul delegat pentru Ape, Doina Pana si ca este clar ca nu i s-a adresat acesteia cu termenul de "fa", si adaugand ca nici nu bause whiskey si nici nu venise "de pe vapor".

acum 111 luni (7 Mar 2015)

"M-a intrebat acelasi jurnalist si ce m-a facut sa sufar cel mai tare si poate o sa fiti uimite: acel moment in care - bine, nu era deloc adevarat, dar ce conteaza?

El a aratat ca, daca ar fi facut asa ceva, ar fi fost cu siguranta sanctionat de sotia sa, Daciana, si de mama sa.

Premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea si ministrul delegat pentru Ape, Doina Pana, au mers, in aprilie 2014, in localitatea Beiu, judetul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate si au discutat cu oamenii.

Ulterior, premierul Victor Ponta a reactionat, declarand ca a verificat inregistrarea discutiei avute cu ministrul delegat pentru Ape, Doina Pana si ca este clar ca nu i s-a adresat acesteia cu termenul de "fa", si adaugand ca nici nu bause whiskey si nici nu venise "de pe vapor". Nu folosesc termenul de , m-am uitat pe inregistrare si e clar ca nu am zis asa, dar nu conteaza, conteaza ca, orice vom face, unii o sa ne injure. Important este sa faceti lucruri, sunteti ministri, trebuie sa va faceti datoria si sa nu plecati urechea la cei care ne injura ca facem", a spus atunci Ponta ministrilor, in sedinta de guvern. Ponta: Ii urez Alinei Gorghiu mult succes si sa nu devina pedelista

"Fiindca veni vorba de politica si de femei, vreau sa le multumesc colegelor noastre de la alte partide care sunt prezente aici. Vreau sa-i urez mult succes - cu toata convingerea spun lucrul asta - unei colege a noastra de USL, Alina Gorghiu, care acum este presedinta PNL si as vrea sa-i urez sa nu devina pedelista tocmai pentru ca mi-aduc aminte foarte bine cum am luptat impreuna impotriva abuzurilor, impotriva nedreptatilor, cum am crezut impreuna ca (...) dialogul, respectul si civilizatia trebuie sa inlocuiasca scandalul, badarania, insultele si acuzele pe care le-am avut timp de zece ani", a spus Ponta, in discursul sau. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro