Ponta, despre Chirica: Dragnea, ca orice PD-ist de la Scoala lui Basescu, face curatenie in partid pe principiul "niciun pesedist sa nu ramana in PSD"

Ponta, despre Chirica: Dragnea, ca orice PD-ist de la Scoala lui Basescu, face curatenie in partid pe principiul

"Eu am fost exclus de Dragnea din Partid pentru ca am sprijinit Guvernul PSD condus de Grindeanu/ Mihai Chirica a fost exclus de Dragnea din Partid pentru ca a sprijinit Guvernul PSD condus de Tudose!

acum 72 luni (10 Feb 2018)

"Eu am fost exclus de Dragnea din Partid pentru ca am sprijinit Guvernul PSD condus de Grindeanu/ Mihai Chirica a fost exclus de Dragnea din Partid pentru ca a sprijinit Guvernul PSD condus de Tudose! El considera ca excluderea Primarului Iasiului din PSD este inca o palma data alegatorilor si imaginii Partidului de catre "Echipa Dragnea". "Dragnea pierde Iasiul ( "capitala Moldovei") , ii umileste pe alegatorii din acea zona, arata ca elimina fara scrupule orice voce care nu se supune orbeste, compromite sansele PSD pentru a mai castiga vreodata acest oras", sustine Ponta, care isi expirma convingerea ca Mihai Chirica se va dovedi un bun primar in continuare pentru Iasi si ca in 2020 va fi reales in functie tocmai pentru ca "nu s-a compromis pe post de figurant in filmele proaste de "Teleorman production". Chirica spune ca decizia este una abuziva, motivand ca poate fi dat afara din partid doar de catre organizatia municipala, unde este membru, si nu de cea judeteana. Purtatorul de cuvand al PSD, Adrian Dobre, afirma ca excluderea primarului Iasiului "nu este absolut deloc niciun fel de pierdere" si ca acesta a atacat PSD intr-un mod "suficient de josnic si mizerabil". Presedintele filialei judetene a PSD Iasi, Maricel Popa, a declarat ca decizia excluderii lui Mihai Chirica din partid, luata de Biroul Permanent Judetean, este definitiva si ca nu mai este necesara o hotarare similara a Comitetului Executiv Judetean. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro