Ponta, deranjat de "ipocrizia ieftina" a lui Iohannis

Premierul Victor Ponta a transmis, vineri, intr-un mesaj postat pe Facebook, referitor la decizia lui Klaus Iohannis de a promulga Legea pensiilor speciale pentru militari si cea privind diplomatii, ca decizia sefului statului il bucura, insa a adaugat ca spera ca acesta sa stie ca si aceste legi au fost contestate de FMI si CE.

acum 92 luni (24 Jul 2015)

Premierul Victor Ponta a transmis, vineri, intr-un mesaj postat pe Facebook, referitor la decizia lui Klaus Iohannis de a promulga Legea pensiilor speciale pentru militari si cea privind diplomatii, ca decizia sefului statului il bucura, insa a adaugat ca spera ca acesta sa stie ca si aceste legi au fost contestate de FMI si CE. Mai mult, el s-a aratat deranjat de "ipocrizia ieftina de a respinge Codul Fiscal pe motiv de disciplina bugetara".

"Ma bucur ca Presedintele Iohannis a promulgat rapid Legea privind pensiile speciale pentru militari si cea privind diplomatii, personalul navigant si grefierii! fata de cei nedreptatiti de Guvernarea Basescu / Boc / Predoiu. Iohannis sa stie ca si aceste legi au fost contestate de FMI si CE (ca si de Apostolii Austeritatii de la Consiliul Fiscal!), ca au implicatii bugetare structurale (pe termen lung) si ca, spre deosebire de Codul ā€ˇFiscal?, au doar efect social pozitiv, dar nu si economic!

In acest context, premierul a tinut sa precizeze ca el isi asuma aceste legi si ca il deranjeaza "ipocrizia ieftina de a respinge Codul Fiscal pe motiv de disciplina bugetara". Tocmai de aceea ma deranjeaza ipocrizia ieftina de a respinge Codul Fiscal pe motiv de disciplina bugetara si probleme cu institutiile internationale! De cinci ori de stanga si o data de dreapta? ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro