Ponta: De cate ori Dragnea va spune o minciuna despre mine, eu o sa spun un adevar despre el. Stiu atatea adevaruri, ca nu terminam in cinci ani

Ponta: De cate ori Dragnea va spune o minciuna despre mine, eu o sa spun un adevar despre el. Stiu atatea adevaruri, ca nu terminam in cinci ani

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca liderii social-democrati sunt din ce in ce mai "nervosi si suparati" pe declaratiile lui Victor Ponta si au inceput sa ceara excluderea lui din partid, insa seful PSD spune ca incearca sa ii "opreasca", pentru a nu reactiona, avand in vedere ca nu isi doreste sa il dea afara din partid pe fostul premier.

acum 78 luni (4 Apr 2017)

"Domnul Dragnea, cand nu vrea sa faca el ceva singur, ca si cu ordonanta 13, pune pe altii. Sa nu intram in circul asta, pentru ca nu este nevoie sa puna pe cineva", a afirmat Ponta, intrebat cum comenteaza declarata lui Liviu Dragnea potrivit careia exista oameni in PSD care cer excluderea sa din partid.

Fostul premier a mai spus ca de fiecare data cand Liviu Dragnea va spune "o minciuna", el va prezenta un adevar despre liderul PSD.

"Eu spun un singur lucru: am de facut in viata lucruri si mai importante si mai placute decat sa ma cert cu Dragnea. Dar de cate ori va spune o minciuna despre mine, eu o sa spun un adevar despre el. Daca nu mai zice nimic despre mine, e stapanul PSD, al Romaniei, al Guvernului, are alte trebuie decat sa se certe cu mine", a conchis Victor Ponta.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca liderii social-democrati sunt din ce in ce mai "nervosi si suparati" pe declaratiile lui Victor Ponta si au inceput sa ceara excluderea lui din partid, insa seful PSD spune ca incearca sa ii "opreasca", pentru a nu reactiona, avand in vedere ca nu isi doreste sa il dea afara din partid pe fostul premier. Ca el spera ca Guvernul sa aiba rezultate proaste, ca Romania sa aiba rezultate economice proaste spre finalul anului, sa apara nervozitate foarte mare in populatie si sa creeze o miscare nationalista, la care sa adere si unii membri PSD", a spus Dragnea.

"Unii au inceput sa iasa, eu incerc sa-i opresc pe cat mai multi sa nu reactioneze, pentru ca chiar avem alte lucruri de facut", a mai spus Dragnea.

Intrebat in ce mod doresc liderii PSD sa actioneze, el a spus ca au fost chiar solicitari privind excluderea lui Dragnea, insa ele nu au fost facute in timpul sedintelor de partid, ci inainte.

"Nu i-am lasat sa faca (solicitari - n.r.) in sedinte, le-au facut inainte de sedinte, nu vreau sa discutam subiectul a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro