Ponta: Cu presedintele a fost o neintelegere pe tema Codului Silvic. Anterior, premierul vorbise de trafic de influenta

Premierul Victor Ponta a declarat ca intre el si presedintele Klaus Iohannis a fost "o neintelegere" pe tema Codului Silvic si ca i-a "dezamagit" pe cei care credeau ca va izbucni un scandal cu seful statului de la acest subiect.

acum 88 luni (23 May 2015)

Premierul Victor Ponta a declarat ca intre el si presedintele Klaus Iohannis a fost "o neintelegere" pe tema Codului Silvic si ca i-a "dezamagit" pe cei care credeau ca va izbucni un scandal cu seful statului de la acest subiect. (...) I-am dezamagit (pe cei care sperau ca va incepe un scandal cu presedintele-n.r)", a afirmat Ponta, la Romania TV.

Seful Guvernului a adaugat ca el nu a primit niciun raport al SRI pe aceasta tema dar ca a avut o discutie lamuritoare cu presedintele Iohannis. Lucrurile raman asa, iar dreptul meu politic, ca prim ministru si lider al PSD, de a ma razboi cu parlamentarii de la PNL, e un lucru pe care nu mi l-a contestat nimeni, Doamne fereste!", a explicat prim ministrul.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca a primit un raspuns de la SRI aratand ca nu exista niciun indiciu ca in cazul Codului silvic s-ar fi facut trafic de influenta si ca nu-l va actiona in instanta pe premierul Victor Ponta. Raspunsul este foarte simplu: nu exista nicio dovada, nici macar un indiciu ca s-ar fi facut trafic de influenta in chestiunea Codului silvic", a declarat Iohannis, la Aeroportul "Henri Coanda", inainte de plecarea la Riga, intrebat daca a primit de la SRI un raspuns referitor la afirmatiile premierului Victor Ponta. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro