Ponta cere demisia lui Dragnea din fruntea PSD. "Liviu, esti in stare macar o data sa faci ceva pentru ceilalti, nu doar pentru tine?"

Ponta cere demisia lui Dragnea din fruntea PSD.

"Cred ca spre binele PSD , al Guvernului si al Romaniei exista o solutie simpla care poate fi aplicata chiar de maine: Liviu Dragnea sa isi dea demisia din functiile politice si parlamentare", a afirmat Ponta.

acum 68 luni (24 Sep 2017)

"Cred ca spre binele PSD , al Guvernului si al Romaniei exista o solutie simpla care poate fi aplicata chiar de maine: Liviu Dragnea sa isi dea demisia din functiile politice si parlamentare", a afirmat Ponta. Si asa ar arata ca este nevinovat si se apara linistit fara sa faca scut din colegii sai si din institutiile fundamentale ale statului! "Presedintele executiv al PSD, al Consiliului National sau unul din vicepresedinti, cel mai corect si eficient chiar prim-ministrul, sa preia conducerea", a continuat fostul premier, exclus din PSD in luna iunie.

Victor Ponta s-a lansat intr-un atac dur si la adresa lui Codrin Stefanescu, unul din social-democratii cu mesajele cele mai dure la adresa fostului premier, dar si la adresa Justitiei. "In comunicarea paranoica din aceste zile am aflat ca Maior de la Washington si Ponta de la "Pro Romania" vor sa ia PSD - cei care sustin aceste minciuni pentru prostirea oamenilor nu explica cum anume ar putea sa ia un partid doi oameni care nici nu sunt membri in acea formatiune politica?!? Mesaje de Gaga venite de la un fost PD-ist si de la grupul sau de fosti PRM-isti care au confiscat PSD si i-au inlaturat pe toti cei care au luptat toata cariera lor politica doar pentru acest partid", a mai spus deputatul din Pro Romania. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro