Ponta: Cand ma insulta Basescu avea un farmec; cand o face Iohannis cu aceleasi cuvinte, ne ia somnul

Ponta: Cand ma insulta Basescu avea un farmec; cand o face Iohannis cu aceleasi cuvinte, ne ia somnul

Citeste si: Ponta, despre tandemul Dragnea-Ghita: Deocamdata eu sunt seful PSD Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Medias, intrebat despre tandemul Dragnea-Ghita, ca mai intai trebuie sa se vorbeasca despre Romania si ca, deocamdata, el este seful PSD.

acum 101 luni (24 Oct 2014)

"Eu cred ca domnul Iohannis, vorbind si luand cu copy-paste toate declaratiile lui Traian Basescu, cade intr-un ridicol de care se ferise pana acum.

El a aratat ca Iohannis este un fel de Traian Basescu, dar care are doar forma lui Basescu, nu si fondul.

"Regret faptul ca domnul Iohannis, care zicea ca o sa faca o campanie civilizata, frumos, elegant, s-a razgandit si vad ca face o campanie exact ca Traian Basescu in 2004 si 2009", a spus Ponta.

Citeste si:

Ponta, despre tandemul Dragnea-Ghita: Deocamdata eu sunt seful PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Medias, intrebat despre tandemul Dragnea-Ghita, ca mai intai trebuie sa se vorbeasca despre Romania si ca, deocamdata, el este seful PSD. Ce spun analistii si cum voteaza baronii din teritoriu

Liviu Dragnea si Sebastian Ghita au anuntat ca vor candida in tandem pentru sefia PSD, dupa ce Victor Ponta va castiga alegerile. Anuntul celor doi ar putea reactiva un alt tandem celebru in PSD Marian Vanghelie - Mircea Geoana, mai ales ca cei doi au fost surprinsi de curind luand masa impreuna. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro