Ponta: Bugetul pentru politici regionale, cat bugetul Romaniei pentru urmatorii sapte ani

Ponta: Bugetul pentru politici regionale, cat bugetul Romaniei pentru urmatorii sapte ani

" Vreau sa salut faptul ca, in cadrul Comisiei Europene, comisarul propus de catre Romania a primit un portofoliu important, este un succes si o recunoastere pentru Romania, ca vocea sa conteaza pe plan european, ca poate actiona ca o tara demna (...) Nu este vorba numai despre bugetul alocat portofoliului, in jur de 350 de miliarde de euro pentru cei sapte ani de exercitiu financiar, deci exact bugetul Romaniei pentru urmatorii 7 ani.

acum 73 luni (10 Sep 2014)

" Vreau sa salut faptul ca, in cadrul Comisiei Europene, comisarul propus de catre Romania a primit un portofoliu important, este un succes si o recunoastere pentru Romania, ca vocea sa conteaza pe plan european, ca poate actiona ca o tara demna (...) Nu este vorba numai despre bugetul alocat portofoliului, in jur de 350 de miliarde de euro pentru cei sapte ani de exercitiu financiar, deci exact bugetul Romaniei pentru urmatorii 7 ani. Faptul ca, dupa Polonia, Romania are aceasta responsabilitate de gestionare a politicilor regionale, este o recunoastere a faptului ca interesele noastre legitime, in cadrul UE, pot fi respectate", a mai spus Victor Ponta.

Pe de alta parte, in ceea ce priveste proiectul de autonomie, lansat de UDMR, Victor Ponta a declarat ca nu a discutat cu Kelemen Hunor si ca nu a existat nicio dezbatere, in cadrul Guvernului, nefiind, de altfel, spune premierul, un proiect guvernamental. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro