Ponta: Basescu a promovat in cei zece ani o politica totalitara

Ponta: Basescu a promovat in cei zece ani o politica totalitara

"Discutiile dintre mine si dl Basescu, chiar daca uneori declaratiile politice merg intr-o directie mai agresiva (...), sunt declaratii politice intre mine si dl Basescu pornite din radicalizarea opiniilor pe care le avem unul fata de celalalt, dar din asta sa faci propaganda impotriva Romaniei, a Guvernului mi se pare o exagerare si cred ca cei care vor sa scoata batalia politica dintre mine si dl Basescu si sa o faca un caz national si international cred ca gresesc", a aratat Ponta.

acum 65 luni (9 Sep 2014)

(...) Cand Traian Basescu spune despre mine si noi ca suntem bolsevici si comunisti, nu cred ca neaga ca in Romania s-au produs crime comise de comunisti. Singura persoana cu care trebuia sa ma lamuresc -- si m-am lamurit, de aceea am si mers la grupul minoritatilor -- era dl Vainer, care fusese indus in eroare de o propaganda aparuta in presa", a declarat Ponta la Palatul Parlamentului.

"Discutiile dintre mine si dl Basescu, chiar daca uneori declaratiile politice merg intr-o directie mai agresiva (...), sunt declaratii politice intre mine si dl Basescu pornite din radicalizarea opiniilor pe care le avem unul fata de celalalt, dar din asta sa faci propaganda impotriva Romaniei, a Guvernului mi se pare o exagerare si cred ca cei care vor sa scoata batalia politica dintre mine si dl Basescu si sa o faca un caz national si international cred ca gresesc", a aratat Ponta. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro