Ponta: "Atanasiu este unul dintre cei mai mari impostori"

Ponta:

"Au fost votati scriind pe ei USL - pe toti, fara nicio exceptie, vorbesc de cei de la PNL - o idee extraordinara ai carei parinti sunt Crin Antonescu, cu mine, cu Dragnea, cu Radu Stroe, cu Edi Hellvig si de care au beneficiat tot felul de impostori.

acum 63 luni (23 May 2015)

El a raspuns astfel intrebat, la Romania TV, despre stenogramele prezentate recent public, in care prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu exprima critici la adresa partenerilor din fostul PDL, cu mentiunea faptului ca liberalii s-au aflat alaturi de PSD in campania electorala din 2012.

"Au fost votati scriind pe ei USL - pe toti, fara nicio exceptie, vorbesc de cei de la PNL - o idee extraordinara ai carei parinti sunt Crin Antonescu, cu mine, cu Dragnea, cu Radu Stroe, cu Edi Hellvig si de care au beneficiat tot felul de impostori. Atanasiu, intamplator, este unul dintre cei mai mari impostori, pe care ii si stim cu totii", a spus Ponta. In urma cu doua saptamani, un iste a publicat stenograme ale unor discutii intre lideri ai vechiului PNL, care au avut loc la Bistritia si in care sunt exprimate critici la adresa partenerilor din fostul PDL. Noi am facut o fuziune paritara, in care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la Presedintie al partidului si ei ne-au dat sediul, locatia in care sa functionam. Ganditi-va ca avem 28 de judete in care noi conducem in fuziunea asta paritara. La discutiile redate in stenograme au participat si co-presedintele PNL Alina Gorghiu, precum si secretarul general al PNL Marian Petrache. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro