Ponta ataca: S-a blocat un etaj al spitalului pentru operatia sotiei ambasadorului Olandei. Martorii il contrazic

Premierul Victor Ponta a declarat, la Antena 3, că a mers in Turcia să se opereze pentru că avea nevoie de linişte şi că "pentru operaţia doamnei ambasador a Olandei s-a blocat un etaj al spitalului", iar pentru el s-ar fi blocat două etaje. Citește și: Surse: Ponta vrea o nouă AMANARE a audierii la DNA De asemenea, afirmațiile jurnalistului au fost sprijinite și de o asistentă de la secția Ortopedie, de la Spitalul Universitar, Liliana Căciularu, care a precizat că a fost de serviciu in noaptea in care s-a operat soția ambasadorului și că " a fost tratata ca oricare alt pacient din sectie.

acum 62 luni (22 Jun 2015)

Premierul Victor Ponta a declarat, la Antena 3, că a mers in Turcia să se opereze pentru că avea nevoie de linişte şi că "pentru operaţia doamnei ambasador a Olandei s-a blocat un etaj al spitalului", iar pentru el s-ar fi blocat două etaje. Pe de altă parte, jurnalistul Ovidiu Marincea a contrazis afirmația premierului, susținand că ambasadoarea Olandei, care a fost internată odată cu el la Spitalul Universitar, a fost tratată la fel ca ceilalți pacienți.

Citește și: Surse: Ponta vrea o nouă AMANARE a audierii la DNA

De asemenea, afirmațiile jurnalistului au fost sprijinite și de o asistentă de la secția Ortopedie, de la Spitalul Universitar, Liliana Căciularu, care a precizat că a fost de serviciu in noaptea in care s-a operat soția ambasadorului și că " a fost tratata ca oricare alt pacient din sectie.

Marincea a scris, luni dimineață, pe site-ul jurnalistii.ro: "Cum să spui, la Antena 3 ,că pentru doamna ambasador s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar și că pentru tine s-ar fi blocat două, cand eu am stat acolo, Victore, la același etaj, langă rezerva ei? Și , care de la Tramal și Morfină credea că e acasă.

Duminică seară, premierul Victor Ponta a declarat, la Antena 3, că a ales să se opereze in Turcia pentru că avea nevoie de "un pic de linişte" şi pentru că in Romania ar fi avut un tratament preferenţial, in timp ce acolo a fost tratat ca un pacient obişnuit. Mingea este la președinte

"Ştiau cine sunt, dar şi la noi dacă se operează un prim-ministru din altă ţară nu este acelaşi lucru. Bănuiesc că pentru mine se blocau două etaje la Spitalul Militar, ori nu am vrut să se intample acest lucru" , a afirmat Ponta, spunand că işi asumă decizia de a se opera in străinătate.

Premierul Victor Ponta s-a operat la genunchiul stang la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde a fost spitalizat o săptămană, fiind externat duminică.... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro