Ponta anunta ca isi reia activitatea in 28 de zile, Gabriel Oprea ii preia atributiile

Premierul Ponta a anuntat ca medicii turci care l-au operat au decis ca poate fi externat, dar isi va relua activitatea normala intr-o perioada de pana la 28 de zile, astfel ca ii va cere presedintelui Iohannis sa ii incredinteze vicepremierului Gabriel Oprea atributiile de prim-ministru in acest interval. Iata comunicatul de presa remis astazi de Guvernul Romaniei pe aceasta tema: "Prim-ministrul Victor Ponta va transmite o adresa catre presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, privind desemnarea viceprim-ministrului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar pentru o perioada de cel mult 45 de zile Prim-ministrul Guvernului Romaniei, domnul Victor Ponta, va inainta luni, 22 iunie 2015, o adresa catre presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, cu scopul de a-l desemna, in temeiul art.

acum 63 luni (21 Jun 2015)

Premierul Ponta a anuntat ca medicii turci care l-au operat au decis ca poate fi externat, dar isi va relua activitatea normala intr-o perioada de pana la 28 de zile, astfel ca ii va cere presedintelui Iohannis sa ii incredinteze vicepremierului Gabriel Oprea atributiile de prim-ministru in acest interval. Iata comunicatul de presa remis astazi de Guvernul Romaniei pe aceasta tema:

"Prim-ministrul Victor Ponta va transmite o adresa catre presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, privind desemnarea viceprim-ministrului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar pentru o perioada de cel mult 45 de zile

Prim-ministrul Guvernului Romaniei, domnul Victor Ponta, va inainta luni, 22 iunie 2015, o adresa catre presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, cu scopul de a-l desemna, in temeiul art. (3) din Constitutia Romaniei, pe domnul Gabriel Oprea - viceprim-ministru pentru securitate nationala, ministrul afacerilor interne - drept prim-ministru interimar, pentru a indeplini atributiile primului ministru, pentru o perioada de cel mult 45 de zile. Procesul complet de recuperare, constand in tratamente si fizioterapie, va dura alte 14 zile, astfel incat in maximum 28 de zile prim-ministrul Victor Ponta isi va putea relua activitatea normala la Palatul Victoria. Prim-ministrul Victor Ponta va delega toate atributiile de coordonare a Guvernului catre viceprim-ministrul Gabriel Oprea si ii asigura pe toti cetatenii Romaniei ca va reveni la birou in cel mai scurt timp posibil.

Prim-ministrul Guvernului Romaniei urmeaza indeaproape sfaturile medicilor specialisti si asigura opinia publica si pe cetatenii romani de faptul ca activitatea Guvernului Romaniei nu este in niciun fel afectata." Ulterior acestor proceduri, va trebui ca doua saptamani sa fac fizioterapie si tratamente de recuperare inainte de a avea permisiunea medicilor de a merge fara sprijinul unor mijloace medicale permanente /in maxim 28 zile iimi pot relua activitatea normala, urmand sa... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro